Bel ons op 033 – 253 25 02

Shopping Bag ( 0 )

Winkelmand is leeg

Converse All Stars

Converse All Stas sneakers

Iedereen heeft wel een paar All Stars gehad. Zo niet, dan moet je je eigenlijk schamen. Het de klassieker der klassiekers en nog steeds ongelooflijk populair. Converse All Star is groot geworden door bij de basis te blijven. Niet voor niks luidt hun motto: Nothing beats the original. Het is de sneaker die altijd en overal bij gedragen kan worden. Het heeft ook een lange tijd geduurd voordat Converse zijn All Stars aan ging passen. Eerst waren ze namelijk alleen te verkrijgen in een laag model en in het wit. Deze schoen was kenmerkend voor de straatstijl. Dit beroemde model is ook wel bekend als de Chuck Taylor. Converse wilde deze sportschoen verder uitbreiden en begreep dat voor sporten als bijvoorbeeld basketbal, meer steun nodig was. Dat is waar de hogere modellen om de hoek kwamen kijken. Een sneaker die nooit uit is geweest. Gympen die behoren tot de basics van je garderobe, omdat ze overal bij kunnen. De Converse All Stars zijn onmisbaar.

Shop jouw All Star online

Waar ze vroeger alleen in het wit verschenen, is de All Star nu in ontelbare kleuren te verkrijgen. Hoge en lage modellen en van canvas tot en met leren modellen. Het aanbod is zo groot, dat je deze nooit in zijn geheel in de winkel ziet staan. Wil jij een ruime keuze aan Converse All Star sneakers? Dan koop je ze hier online.

De bekendste Converse sneakers zijn de Converse All Stars, ook wel de Chuck Taylor ‘All Star’. Zowel de lage Converse All Stars (Converse Ox) als de hoge Converse All Stars, (converse Hi) zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en materialen. Dit maakt de All Stars tot een echte musthave voor in je sneakercollectie.

Met name festivalgangers zweren bij Converse All Stars. De lichtgewicht, comfortabele sneakers zijn voor veel festival liefhebbers favoriet. De sneakers zijn tijdloos en passen bij elke stijl en outfit.