Start je eigen sneaker store

The Athlete’s Foot is een full franchise formule met een uitgebreid assortiment sneakers in de nieuwste trendy kleuren en uitvoeringen. Naast het ruime sneaker aanbod vind je bij The Athlete’s Foot ook een brede collectie apparel en accessoires. Deze Collectie bestaat voor het grootste gedeelte uit sportauthentieke merken zoals Nike, adidas, Converse, ASICS, Puma en Vans.

Wij zijn op zoek naar ondernemers die ervaring binnen de detailhandel hebben en vooral de sneakermarkt goed kennen. The Athlete’s Foot zorgt voor landelijke naamsbekendheid maar ben jij in staat om de lokale markt te bedienen en consumenten fan te maken van jouw winkel? Neem dan contact op.

The Athlete’s Foot heeft meer dan 55 winkels in Nederland en een professionele webshop en is onderdeel van een wereldwijd netwerk met meer dan 350 winkels in 26 landen. Waaronder Duitsland, Frankrijk, Mexico, USA,Portugal,Denemarken,Turkije,Griekenland De Verenigde Arabische Emiraten, en Curaçao.

De kernwaarden van The Athlete's Foot:

>We are accessible and welcoming
>We stand for leisure segment
>We provide service, connections and trust

De onderscheidende merkwaarden waarop wij ons positioneren zijn:

> Young
> Stylish
> In the Know
> Digital

Herken jij je in bovenstaande en wil jij jouw eigen The Athlete’s Foot store openen? Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste ondernemers. Wil jij meer weten over The Athlete’s Foot en het starten van een eigen The Athlete’s Foot store, neem dan contact op met Ruud Morien (06 – 53 15 45 12) of mail naar franchise@theathletesfoot.nl