Bel ons op 033 – 253 25 02

Shopping Bag ( 0 )

Winkelmand is leeg

 

Happy National Glamour Day! 

20% korting op alle sneakers bij The Athlete's Foot op zaterdag 30 september 2017. 

Kan je ook niet wachten om nieuwe sneakers te shoppen? Zet zaterdag 30 september in je agenda.
Want dan krijg je – op vertoon van de Glamour –  korting én cadeautjes bij alle The Athlete's Foot stores in Nederland EN in onze webshop. Dat wil je niet missen!

 

Glamourous op sneakers? Niets minder dan normaal! 

Shoppingfreak, dol op sale of zin in een dag vol beauty, fashion en gezelligheid? Zet zaterdag 30 september dan meteen in je agenda want Glamourday komt eraan! En bij The Athlete's Foot shop je dan op vertoon van de Glamour de tofste sneakers met 20% korting. Like!!

Op shopgebied is dit naar mijn mening één van de leukste dagen, het grootste shoppingsevent van Nederland, met meer dan 2500 deelnemende merken; inmiddels is National Glamourday een begrip in Nederland en wordt het tweemaal per jaar georganiseerd. De dag staat in het teken van beauty, fashion, sale, inspiratie en veel fun! Tijdens Glamourday krijg jij op vertoon van de Glamour, 20% korting bij ruim 2500 winkels in Nederland en België, dit kan je toch niet voorbij laten gaan?!

Glamourous op sneakers
Uiteraard maakt The Athlete’s Foot onderdeel uit van Glamourday, aangezien ook wij van glamour houden en daarnaast schoenen misschien wel het belangrijkste onderdeel vormen van jouw outfit zijn, right? :)

De switch van heels naar sneakers is groot. We leven in een tijdperk waar ripped jeans, oversized kleding en hippe patta’s hèt helemaal zijn (vooral de patta’s :)). We zien hier en daar bijvoorbeeld ook dat vrouwen vaker geneigd zijn om zelfs over te stappen naar mannenkleding. Maakt dit jou minder sexy? Nee!! In mijn ogen zie je er dan net zo glamourous uit, zelf bestaat mijn halve kledingkast uit mannenkleding  :) Dit houdt overigens niet in dat classy voor de dag komen out of league is. Absoluut niet, maar in plaats van je heels onder zo’n outfit, zijn sneakers momenteel meer dan normaal. Misschien zelfs wel dé standaard. Dus voor de girls onder ons die hier nog enige twijfels aan hadden; ik hoop dat ik bij deze die twijfels de wereld uit heb geholpen :)

Mocht je nou je sneakercollectie toevallig willen aanvullen (een vrouw kan never genoeg schoenen hebben), wil ik je ten eerste vragen 30 september aanstaande vrij te houden, de Glamour te fixen om vervolgens een spetterende dag te ervaren in één van onze stores, met als kers op de taart uiteraard jouw vetste sneakers voor een vriendenprijsje! Hopelijk tot snel!

Glamourday goodiebag

GRATIS goodiebag bij aankoop van nieuwe sneakers en op vertoon vande Glamour op 30 september 2017! OP=OP.