Coronamaatregelen

Winkels in Nederland en België open

Vanaf 28 april is het ook in Nederland weer mogelijk om te shoppen zonder afspraak.
Eventuele aangepaste openingstijden van onze winkels staan op deze pagina vermeld.

Private shopping

Het is ook nog steeds mogelijk om een afspraak in te plannen voor een private shopping sessie in één van onze Nederlandse winkels, zodat je zeker weet dat je op jouw gewenste tijdstip terecht kunt. Onze TAF crew staat voor je klaar om samen met jou op zoek te gaan naar een nieuw paar sneakers of een totale nieuwe outfit. Maak nu een afspraak via theathletesfoot.nl/winkelen-op-afspraak.

Ophalen in de winkels

Het is weer mogelijk om producten op te halen in de winkel. Bestel jouw producten online en kies voor "afhalen bij jouw store/servicepunt". Wanneer jouw artikelen voor je klaar liggen in de winkel, ontvang je een bevestiging dat de order is gepickt. Worden jouw artikelen in een andere winkel gepickt? Dan ontvang je van PostNL een e-mail (track & trace) met de melding dat jouw pakket is afgeleverd.

Retourneren in de winkels

Retourneren in de winkels is op dit moment niet mogelijk.

Aangepaste openingstijden winkels in België

De Belgische winkels die werken met aangepaste openingstijden zijn hieronder vermeld. Winkels die hier niet vermeld staan werken nog volgens de standaard openingstijden, die via deze link te bekijken zijn: Vind een winkel

Wijnegem
Maandag t/m donderdag: 10.00-20.00u
Vrijdag: 10.00-21.00u
Zaterdag: 10.00-20.00u
Zondag: 10.00u-19.00u

Hasselt
Maandag t/m zaterdag: 09.30u – 18.00u
Eerste zondag van de maand: 13.00-18.00u

Waasland:
Maandag t/m donderdag: 10.00-20.00u
Vrijdag: 10.00-21.00u
Zaterdag: 10.00-20.00u

veelgestelde vragen omtrent COVID-19

Kan ik producten afhalen in de winkel?
Wanneer jouw artikelen voor je klaar liggen in de winkel, ontvang je een bevestiging dat de order is gepickt. Worden jouw artikelen in een andere winkel gepickt? Dan ontvang je van PostNL een e-mail (track & trace) met de melding dat jouw pakket is afgeleverd. Pas na ontvangst van één van deze mails kun je je product ophalen in de door jouw gekozen winkel. Let op! Afhalen in Belgische winkels is niet mogelijk.

coronamaatregelen in onze winkels

Voor de veiligheid van jou en ons winkelpersoneel volgen wij het nieuws rondom het Coronavirus (COVID-19) op de voet en hebben wij een aantal voorzorgsmaatregelen genomen in onze winkels. Wij volgen te allen tijde de adviezen van het RIVM op. Houd onze kanalen in de gaten voor eventuele updates.

- Wij zullen je op gepaste afstand helpen
- Wij geven geen hand, maar begroeten je met een glimlach
- Pinautomaten, deurklinken en andere items in onze winkel maken wij regelmatig schoon
- Medewerkers met griep of verkoudheidsklachten zijn uit voorzorg niet aanwezig
- Wij vragen jou om contactloos te betalen
- Mondmaskers zijn in onze winkels verplicht

Wij hopen je de komende periode te blijven verwelkomen in onze winkels. Houd onze website in de gaten voor eventueel gewijzigde openingstijden van jouw favoriete winkel. Heb je zelf klachten? Dan ontvangen wij je graag op een later moment of kun je bestellen in onze webshop.

Voor jou en iedereen in jouw omgeving: blijf gezond en zorg goed voor elkaar.