Coronamaatregelen

Sluiting winkels

Vanaf dinsdag 15 december zijn onze winkels in Nederland gesloten. Onze winkels in België zijn nog wel geopend, eventuele aangepaste openingstijden staan op deze pagina vermeld.

afhalen en retourneren in de winkels

Op dit moment is het niet mogelijk om bestellingen af te halen in onze winkels of artikelen retour te brengen in onze winkels.

aangepaste openingstijden winkels

De Belgische winkels die werken met aangepaste openingstijden zijn hieronder vermeld. Winkels die hier niet vermeld staan werken nog volgens de standaard openingstijden welke via deze link te bekijken zijn: Vind een winkel

Wijnegem
Maandag t/m donderdag: 10.00-20.00u
Vrijdag: 10.00-21.00u
Zaterdag: 10.00-20.00u
Zondag: 10.00u-19.00u

Hasselt
Maandag t/m zaterdag: 09.30u – 18.00u
Eerste zondag van de maand: 13.00-18.00u

Waasland:
Maandag t/m donderdag: 10.00-20.00u
Vrijdag: 10.00-21.00u
Zaterdag: 10.00-20.00u

veelgestelde vragen omtrent COVID-19

Ik heb afgelopen week een artikel gekocht in een winkel, hoe kan ik dit retourneren?
Is jouw product niet naar wens en wil je dat ruilen of terugbrengen? Helaas zijn onze winkels gesloten en is retourneren in de winkels dus niet mogelijk, maar wij komen je graag tegemoet! Op alle producten die je vanaf 1 december 2020 hebt gekocht of besteld heb je tot 31 januari 2021 de tijd om te ruilen.

Ik heb een product gekocht via de webshop en dit laten leveren in de winkel, hoe krijg ik nu mijn product?
De winkel die jij hebt aangegeven als afhaalpunt zal zelf contact met jou opnemen om dit te regelen. Heeft de winkel dit na een week nog niet gedaan? Neem dan contact op met onze Klantenservice.

Kan ik een webshopbestelling nog afhalen in de winkel?
Helaas zijn onze winkels gesloten en is het dus niet mogelijk om webshopbestellingen af te halen in de winkel. Je kunt dit wel op ieder ander gewenst adres laten bezorgen.

corona maatregelen in onze winkels

Voor de veiligheid van jou en ons winkelpersoneel volgen wij het nieuws rondom het Coronavirus (COVID-19) op de voet en hebben wij een aantal voorzorgsmaatregelen genomen in onze winkels. Wij volgen te allen tijde de adviezen van het RIVM op. Houd onze kanalen in de gaten voor eventuele updates.

- Wij zullen je op gepaste afstand helpen
- Wij geven geen hand, maar begroeten je met een glimlach
- Pinautomaten, deurklinken en andere items in onze winkel maken wij regelmatig schoon
- Medewerkers met griep of verkoudheidsklachten zijn uit voorzorg niet aanwezig
- Wij vragen jou om contactloos te betalen
- Mondmaskers zijn in onze winkels verplicht

Wij hopen je de komende periode te blijven verwelkomen in onze winkels. Houd onze website in de gaten voor eventueel gewijzigde openingstijden van jouw favoriete winkel. Heb je zelf klachten? Dan ontvangen wij je graag op een later moment of kun je bestellen in onze webshop.

Voor jou en iedereen in jouw omgeving: blijf gezond en zorg goed voor elkaar.