Coronamaatregelen

Shoppen op afspraak in Nederland, winkels in België open

Je kunt in één van onze winkels terecht voor een private shopping sessie! Onze TAF crew staat voor je klaar om samen met jou op zoek te gaan naar een nieuw paar sneakers of een totale nieuwe outfit. Maak nu een afspraak via theathletesfoot.nl/winkelen-op-afspraak.

Onze winkels in België zijn nog wel geopend, eventuele aangepaste openingstijden staan op deze pagina vermeld.

Ophalen in de winkels

Het is weer mogelijk om producten opte halen in de winkel. Bestel jouw producten online en kies voor "afhalen bij jouw store/servicepunt". Wanneer jouw artikelen voor je klaar liggen in de winkel, ontvang je een bevestiging dat de order is gepickt. Worden jouw artikelen in een andere winkel gepickt? Dan ontvang je van PostNL een e-mail (track & trace) met de melding dat jouw pakket is afgeleverd. Pas na ontvangst van één van deze e-mails kun je een Click & Collect afspraak inplannen bij jouw lokale The Athlete’s Foot store.

Retourneren in de winkels

Retourneren in de winkels is op dit moment in verband met de lockdown niet mogelijk.

Door de sluiting van onze winkels is het personeel in onze winkels maar beperkt aanwezig. Hierdoor kan het zijn dat het langer duurt voordat jouw retourpakket in de winkel geleverd wordt.

Aangepaste openingstijden winkels in België

De Belgische winkels die werken met aangepaste openingstijden zijn hieronder vermeld. Winkels die hier niet vermeld staan werken nog volgens de standaard openingstijden, die via deze link te bekijken zijn: Vind een winkel

Wijnegem
Maandag t/m donderdag: 10.00-20.00u
Vrijdag: 10.00-21.00u
Zaterdag: 10.00-20.00u
Zondag: 10.00u-19.00u

Hasselt
Maandag t/m zaterdag: 09.30u – 18.00u
Eerste zondag van de maand: 13.00-18.00u

Waasland:
Maandag t/m donderdag: 10.00-20.00u
Vrijdag: 10.00-21.00u
Zaterdag: 10.00-20.00u

veelgestelde vragen omtrent COVID-19

Ik heb afgelopen week een artikel gekocht in een Nederlandse winkel, hoe kan ik dit retourneren?
Op alle producten die je vanaf 1 december 2020 hebt gekocht of besteld heb je tot 31 maart 2021 de tijd om te ruilen. Let op! Door de sluiting van onze winkels is het personeel in onze winkels maar beperkt aanwezig. Hierdoor kan het zijn dat het langer duurt voordat jouw retourpakket in de winkel geleverd wordt.

Ik heb een product gekocht via de webshop en dit laten leveren in de winkel, hoe krijg ik nu mijn product?
Wanneer jouw artikelen voor je klaar liggen in de winkel, ontvang je een bevestiging dat de order is gepickt. Worden jouw artikelen in een andere winkel gepickt? Dan ontvang je van PostNL een e-mail (track & trace) met de melding dat jouw pakket is afgeleverd. Pas na ontvangst van één van deze e-mails kun je een Click & Collect afspraak inplannen bij jouw lokale The Athlete’s Foot store. Let op! Afhalen in Belgische winkels is niet mogelijk.

Kan ik een webshopbestelling nog afhalen in de winkel?
Ja. Na de bestelling krijg je een mail waarin je een afspraak kunt maken om jouw bestelling af te halen bij een winkel bij jou in de buurt. Let op! Afhalen in Belgische winkels is niet mogelijk.

coronamaatregelen in onze winkels

Voor de veiligheid van jou en ons winkelpersoneel volgen wij het nieuws rondom het Coronavirus (COVID-19) op de voet en hebben wij een aantal voorzorgsmaatregelen genomen in onze winkels. Wij volgen te allen tijde de adviezen van het RIVM op. Houd onze kanalen in de gaten voor eventuele updates.

- Wij zullen je op gepaste afstand helpen
- Wij geven geen hand, maar begroeten je met een glimlach
- Pinautomaten, deurklinken en andere items in onze winkel maken wij regelmatig schoon
- Medewerkers met griep of verkoudheidsklachten zijn uit voorzorg niet aanwezig
- Wij vragen jou om contactloos te betalen
- Mondmaskers zijn in onze winkels verplicht

Wij hopen je de komende periode te blijven verwelkomen in onze winkels. Houd onze website in de gaten voor eventueel gewijzigde openingstijden van jouw favoriete winkel. Heb je zelf klachten? Dan ontvangen wij je graag op een later moment of kun je bestellen in onze webshop.

Voor jou en iedereen in jouw omgeving: blijf gezond en zorg goed voor elkaar.