Bel ons op 033 – 253 25 02

Shopping Bag ( 0 )

Winkelmand is leeg

Nike Air Max 2017

Nike Air Max 2017

De Nike Air Max 2017 is een icoon met een nieuw jasje. De bovenzijde heeft een nieuw ripple-ontwerp gekregen dat begint aan de binnenrand. De Swoosh is terug op de zijkant van de schoen waar deze eerder meer vooraan bij de neus zat, terwijl ze de Dynamic Flywire van dit model hebben verwijderd.

De geribbelde bovenzijde, die geen stiksels heeft, doet wel een beetje denken aan de leBron 13’s, en loopt helemaal door naar de achterzijde van de sneaker. Waar bij het 2015 en het 2016 model nog gebruikt werd gemaakt van Dynamic Flywire, is er met dit model gekozen voor andere vormen van lokale support.

Nike Air Max 2017: een succesnummer

Nike introduceerde zijn Air demping Technology in 1979 in de Tail Wind sneaker. Het inbedden van Air Demping in de zolen van de sneakers, was een ware revolutie. Acht jaar later, terwijl Nike door bleef gaan met het technologisch en visueel vernieuwen van zijn sneakers, werd het Nike Air onderdeel - dat wil zeggen meer demping en comfort – groter gemaakt en was dit voor het eerst zichtbaar in de zool: nu konen atleten de voordelen van de Nike Air niet alleen voelen, maar ook zien. Nike bleef Nike Air producten ontwikkelen en vele modellen werden iconen zowel binnen de sport als daarbuiten.

Het eerste model van de Nike Air Max werd in 1987 geïntroduceerd, als prototype met de Air Max-technologie. De Air Max schoenen zijn altijd high-tech geweest; er wordt de nieuwste technologie voor gebruikt waar het merk veel research in steekt. De sneakers zijn ontwikkeld voor het hardlopen en kunnen daar nog steeds voor gebruikt worden. Het is een sneaker die goed te gebruiken is voor diverse sport maar zeker ook als vrijetijdsschoen. Alle modellen zijn erg populair en zijn inmiddels in vele kleuren uitgebracht. Ook worden de oude modellen opnieuw uitgebracht en deze modellen genieten grote populariteit onder fans. De Nike Air Max 2017 is net als de andere modellen een succesnummer.