Bel ons op 033 – 253 25 02

Shopping Bag ( 0 )

Winkelmand is leeg

9 Artikel(en)

per pagina

9 Artikel(en)

per pagina

ASICS sneakers

ASICS sneakers zijn schoenen die zich perfect vormen naar je voet. Vraag je je af waarvoor ASICS staat? Anima Sana In Corpore Sano. Het Latijns voor een gezonde ziel in een gezond lichaam. Een schoen die bijdraagt aan je gezondheid, door je voeten op een zo optimaal mogelijke manier te ondersteunen. Een functioneel ontwerp met een hoogwaardige kwaliteit. De ASICS zijn er voor mannen, vrouwen en kinderen. Met deze sneakers weet je zeker dat jij je voeten niet te kort doet. ASICS ondersteunt een natuurlijke voetafwikkeling. Daar komt bij dat deze gympen makkelijk te combineren zijn. Zowel in de sportwereld als in de modewereld is dit merk een echte favoriet.

Koop ASICS sneakers online

Bijzondere kleurencombinaties kenmerken deze sneakers. De ASICS zorgt ervoor dat je opvalt en dat je het beste uit je dag en sportprestaties haalt. Welke sport je ook beoefent, er is altijd een ASICS sneaker die bij je past. Urenlang wandelen langs het strand, bergen beklimmen in het buitenland of gewoon om thuis mee te chillen. De ASICS zijn van alle markten thuis. Ervaar zelf het draagcomfort, de flexibiliteit en de krachtige ondersteuning. Bestel jouw ideale ASICS sneakers voor 17.00 uur en je wandelt morgen al op deze prachtige sneakers door de straten.

Ben jij op zoek naar een ruime keuze aan ASICS sneakers? Bij TheAthletesFoot.nl vind je de nieuwste Asics GEL Lyte III en ASICS GEL Saga sneakers.

ASICS werd in 1949 in Japan opgericht door Kihachiro Onitsuka. Onitsuka ontwierp basketbalschoenen met zuignappen zodat de spelers makkelijk konden stoppen en direct weer verder konden gaan. In de jaren ’50 breidde Onitsuka zijn interesse uit naar het running segment. Hij ontwierp schoenen waarbij blaren konden worden voorkomen vanwege de los geweven stof. Dit werd een groot succes.

Eind jaren 70 vormde Onitsuka Tiger samen met 2 andere bedrijven ‘ASICS’. Deze bedrijfsnaam staat voor ‘Anima Sana in Corpore Sano’, vrij vertaald ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’.

GEL Lyte III

Naast sportschoenen heeft Asics inmiddels een hele lijn gave casual sneakers, zoals bij GEL Lyte III en de GEL Saga. Deze Asics sneakers bevatten de kenmerkende strepen op de zijkant en zijn in diverse kleurencombinaties verkrijgbaar.

De GEL-Lyte III werd voor het eerst in 1990 uitgebracht en had een kenmerkende gespleten tong. Het ‘ vintage’ model is inmiddels weer razend populair en verkrijgbaar in diverse kleurencombinaties voor zowel dames als heren.