Bel ons op 033 – 253 25 02

Shopping Bag ( 0 )

Winkelmand is leeg

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

ASICS Gel Lyte III

ASICS Gel Lyte III = Retro Running 

De ASICS Gel Lyte III werd al in 1990 voor het eerst uitgebracht. Met de huidige retro running trend is de GEL Lyte III weer helemaal terug van weggeweest! De designers van ASICS hebben deze populaire en hippe sneaker in een modern jasje gehesen en opnieuw verovert de GEL Lyte III de sneakermarkt.

Uniek design

De ASICS GEL Lyte III heeft een unieke gespleten tong, wat ervoor zorgt dat hij opvalt tussen alle andere retro running sneakers. Het idee achter deze split tongue is dat (hard)lopers dan nooit meer last zouden hebben van afzakkende tongen. Inmiddels is de split tongue een handelsmerk van de GEL Lyte III geworden. Het Japanse ASICS heeft het klassieke old-school silhouet van de ASICS GEL Lyte III verrijkt met een aantal frisse kleurencombinaties, waardoor er een heel nieuw scala aan sneakers ontstond. 

ASICS collectie van The Athlete's Foot

Bij The Athlete’s Foot vind je de ASICS GEL Lyte III onder andere in monochroom zwart, monochroom wit en uiteraard in trendy seizoenkleuren. ASICS heeft elke keer weer een vernieuwende look voor de Gel Lyte III; toffe nieuwe kleurencombinaties maar ook door middel van divers materiaal gebruik. Er zijn inmiddels uitvoeringen van leer, suede, combinaties met leer én suède of subtiel gebruik van neopreen. Naast de populaire ASICS GEL Lyte III vind je bij ons ook andere populaire ASICS modellen, zoals de GEL Lyte V, GEL Saga en de GEL Lyte Evo.