Bel ons op 033 – 253 25 02

Shopping Bag ( 0 )

Winkelmand is leeg

6 Artikel(en)

per pagina

6 Artikel(en)

per pagina

New Balance

New Balance sneakers zoals de populaire retro running modellen ML574, M373, W373 en de WL574 vind je bij TheAthletesFoot.nl in allerlei kleuren. New Balance ontstond in 1906 toen schoenmaker William Riley inspiratie vond in de bewegingen van een kip. Gefascineerd door de manier van balanceren en bewegen nam hij de kippenpoot als uitgangspunt voor zijn ontwerp van de 3-punts New Balance inlegzolen. Perfecte balans en comfortabele sportschoenen zijn dan ook de belangrijkste pijlers van New Balance sneakers.

New Balance sneakers als fashion item

Inmiddels zijn de New Balance sneakers in allerlei kleuren verkrijgbaar en een echt fashion item geworden. De sneakers zijn heel herkenbaar aan de ‘N’ aan de zijkant van de sneakers. De nummers van de New Balance sneakers zijn niet zomaar gekozen; hoe hoger het nummer hoe meer demping en stabiliteit de sneaker biedt. Heren en dames sneakers zijn te herkennen aan ML/M (heren) en W/WL (dames).

New Balance sneakers

Loopcomfort in optima forma, de New Balance sneakers staan er bekend om. De eerste schoen waar een wel heel speciale zool voor werd ontworpen. Een zool met een ingebouwde ondersteuning voor de boog van je voet. New Balance was geboren en is sindsdien nooit meer weggeweest. Het is een eersteklas sneaker als het aankomt op comfort. De New Balance gympen doe je liever niet meer uit. Een schoen die in de jaren tachtig al razend populair was. Die retro lijn is door het merk in een iets moderner jasje gestoken en in 2010 weer op de markt gekomen. Je kunt je voorstellen dat deze als warme broodjes over de toonbank gingen.

Jouw eigen New Balance

De New Balance sneakers kenmerken zich niet alleen door het comfort, maar ook door de diverse kleuren en kleurencombinaties waarin zij verschijnen. Oneindig veel variaties en dat maakt het soms lastig om een keuze te maken. Het zijn schoenen die bij elke outfit passen en een dagelijkse look nog net iets kleurrijker maken. Een sneaker voor alledaags gebruik, maar ook zeker een ideale sportschoen. Dit komt mede door de goed ontwikkelde stabiliteit en ondersteuning van de schoen. Naar welke gelegenheid je ook gaat, de New Balance sneakers gaan met je mee. Selecteer je maat, kies je favoriete model en bestel je schoenen heel eenvoudig online. Doe dit voor 17.00 uur, zodat je de volgende dag al kunt genieten van deze extreem comfortabele sneakers.