Bel ons op 033 – 253 25 02

Shopping Bag ( 0 )

Winkelmand is leeg

Nike AirMax 1

12 Artikel(en)

per pagina

12 Artikel(en)

per pagina

Nike Air Max 1

Air Max 1 met Air-Technologie

De Nike Air Max 1 is de allereerste schoen van Nike waarbij de air-technologie werd toegepast en waarbij je het luchtkussen kon zien in een doorzichtig schermpje aan de zijkant van de schoen. Deze techniek was al een keer eerder toegepast bij bijvoorbeeld de Nike Air Force 1, maar bij de Air Max 1 was nu ook een air window toegevoegd. De look & feel van de Nike Air Max 1 werd opgepakt, doorgevoerd en is inmiddels niet meer weg te denken uit de Max collectie.

Nike Air Max 1 ontwerper: Tinker Hatfield

De Nike Air Max 1, ook wel de Air Max 87 werd door Nike designer Tinker Hatfield ontworpen. Hij was ervan overtuigd dat het luchtkussen (de air unit) zichtbaar moest zijn. Tinker bleek gelijk te hebben. Vandaag de dag is de Nike Air Max 1 nog steeds een van de populairste Nike modellen en is hij inmiddels verkrijgbaar in diverse kleurencombinaties. Naast nieuwe kleuren experimenteert Nike ook met diverse materiaal en wordt hij in diverse materialen uitgevoerd. Na al die jaren weet Nike nog steeds elke keer te verrassen met een vernieuwde uitgave van de Air Max 1.

Nike Air Max 1 voor heren, dames én kinderen

De Nike Air Max 1 collectie van The Athlete’s Foot bestaat uit diverse heren en dames modellen. De Air Max 1 heeft een perfecte pasvorm, loopt daarvoor super comfortabel en is verkrijgbaar voor heren, dames EN kinderen. Heb jij al een paar Air Max 1 sneakers in de kast staan? Zo niet, shop dan jouw favoriet in de webshop of in 1 van de 55 The Athlete's Foot winkels in Nederland.