Bel ons op 033 – 253 25 02

Shopping Bag ( 0 )

Winkelmand is leeg

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Vans Slip-On

Vans zijn al lange tijd favoriet. De Slip-On sneakers of bootschoenen maken een statement in modeland. Niet teveel poespas. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Prachtig in zijn eenvoud en toch een luxe voor je voeten. Alledaagse gympen die elke outfit een sportieve en toch ook stijlvolle look geven. Sneakers die je liever niet meer uit doet. De Vans Slip-On schoenen zijn makkelijke instappers en draag je het hele jaar door. Comfortabel, flexibel en verkrijgbaar in ontelbaar veel kleuren. Dat betekent dat er altijd Vans Slip-On sneakers bij zitten die bij jouw stijl en smaak passen.

Koop hier je Vans online

In Nederland is niks zo veranderlijk als het weer. Dan is het wel zo fijn dat je Vans hebt die tegen alle weersomstandigheden kunnen. Gelukkig zijn deze gympen divers en passen zij zich met alle gemak aan. Zo heb je Vans Slip-On sneakers van leer en suède tot en met canvas en kunststof. Geen enkele bui, windvlaag of zonnestraal die jouw Vans Slip-On sneakers aantast. De Vans gaan altijd met je mee, ook als je op reis gaat. Handig, comfortabel en flexibel. Deze veelzijdige sneakers moet je natuurlijk in je kast hebben staan. Bestel jouw favoriete paar voor 17.00 uur bij The Athlete’s Foot en je hebt ze morgen al in huis.

In 1979 introduceerde Vans de #44 en met een beetje hulp van skateboarders en BMX rijders werd de Vans Slip On een echte rage in Zuid Californië. Internationale aandacht kreeg de Vans Slip On toen Sean Penn deze sneakers droeg in de film "Fast TimAsices at Ridgemont High" uit 1982.

Naast de basiskleuren navy, zwart, rood en het bekende schaakbord-motief, kun je de Vans Slip On nu ook in rood slangenleer, zwart slangenleer en allerlei andere kleuren en motieven vinden.