• Gratis verzending boven €50,-
  • Gratis retourneren
  • Levertijd 1 tot 3 werkdagen

538 DJ Hotel

Het zal je niet zijn ontgaan, The Athlete’s Foot en het 538DJ Hotel waren afgelopen weken een hot topic op de radio, online, op social media, en natuurlijk in Amsterdam van 19 t/m 22 oktober tijdens het grootste event van het jaar: Amsterdam Dance Event (ADE). Luisteraars van Radio 538 werden opgeroepen om hun favoriete DJ door te geven via een sms en daarmee kans te maken op een overnachting en exclusieve showcase. 63 luisteraars wonnen kaarten voor het 538DJ Hotel inclusief overnachting en een nieuw paar sneakers zodat zij op de beats van hun favoriete dj’s konden dansen!

4 dagen lang was het lekker druk in het 538DJ Hotel in Amsterdam. Op locatie konden de bezoekers niet om The Athlete’s Foot heen. Zo kon je een heerlijke Sneaker-Freaker-cocktail drinken aan de bar. Ook bij Raiod 538 DJ Martijn Biemans viel de cocktail in de smaak. Bij de ‘The Sneaker Cleaner’ konden de bezoekers hun sneakers laten cleanen, zodat ze met gepoetste sneakers de dansvloer konden betreden. Overdag was het hotel voor iedereen geopend en kon men een kijkje nemen in de keuken van 538. Er werd namelijk live uitgezonden vanuit het hotel! Coen & Sander, Frank Dane, de avondploeg: ze waren er allemaal!

De sneaker cleaners van The Athlete's Foot hebben veel sneakers gecleand, zelfs die van Oliver Heldens zijn weer helemaal schoon! Uiteraard hebben de 538 DJ’s ook plaats genomen in de stoel – al waren hun nieuwe sneakers van The Athlete’s Foot natuurlijk nog niet echt heel erg vies ;-)

Elke dag checkten er nieuwe winnaars in in het hotel. Zij werden getrakteerd op een heerlijk diner en vonden op hun hotelkamer de speciale The Athlete’s Foot box met gave goodies. ’s Avonds mochten zij naar de exclusieve showcase van 1 van ’s werelds beste DJ’s en ’s morgens werd er door de 538 DJ’s een lekker ontbijt geserveerd. Wij vonden de taartjes supertof (en lekker!)

Vrijdagmiddag woonden we ook nog de lancering bij van de nieuwste digitale radiozender van 538: 538Dance Radio. Niemand minder dan Afrojack lanceerde deze nieuwe digitale zender met alleen maar dancemuziek van alle grote DJ’s ter wereld. De zender zendt sinds vrijdagmiddag non-stop dancemuziek uit en is wereldwijd te beluisteren. 538 DJ Menno de Boer presenteerde het allereerste programma van 538Dance Radio, de Dance Top 538.

Kortom, het 538DJ Hotel was 1 groot feest: de beste DJ’s, een supergave locatie met toffe activiteiten EN elke avond blije winnaars!

538 bedankt!