Bezorgen of afhalen

Levertijden i.v.m. Corona-virus

I.v.m. drukte door het Corona-virus verwacht PostNL extra tijd nodig te hebben voor het verwerken en bezorgen van pakketten. Het kan zijn dat je bestelling hierdoor langer onderweg is dan dat je van ons gewend bent. De huidige levertijd is 1 - 5 werkdagen.

Bezorgen

Je kunt je bestelling thuis of op een ander adres laten bezorgen (kosten € 4,95) door onze transporteur PostNL. Wij proberen je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Bestellingen boven €49,99 worden gratis verzonden.

Afhalen

Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis op te halen bij één van de 50 The Athlete’s Foot stores.

Track & Trace

Zowel bij bezorgen als bij afhalen ontvang je van ons via e-mail, zodra deze beschikbaar is, een track & trace code zodat je de status van je verzending kunt volgen. Komt het artikel uit de voorraad van de winkel waar je het wilt ophalen, dan zal de winkel je zelf op de hoogte brengen als het artikel klaarligt.

Is de bestelling een week na het plaatsen van de bestelling nog niet afgeleverd op het aangegeven afleveradres of bij de buren? Stuur dan een e-mail aan de klantenservice: klantenservice@theathletesfoot.nl.

Leveringen op een ander adres & leveringen in het buitenland

Je kunt tijdens het bestelproces een ander afleveradres invullen, bijvoorbeeld op je werk of bij de buren. Je kunt er ook voor kiezen om de bestelling op te halen in één van de The Athlete’s Foot stores. Helaas is het niet mogelijk om op adressen in België te leveren.

Voor bezorging op Belgische adressen verwijzen we je naar de Belgische website: www.theathletesfoot.be