Bezorgen

Levertijden i.v.m. Corona-virus

I.v.m. drukte door het Corona-virus verwacht PostNL extra tijd nodig te hebben voor het verwerken en bezorgen van pakketten. Het kan zijn dat je bestelling hierdoor langer onderweg is dan dat je van ons gewend bent. De huidige levertijd is 1 - 5 werkdagen.

Bezorgen

Je kunt je bestelling thuis of op een ander adres laten bezorgen (kosten € 4,95) door onze transporteur PostNL. Wij proberen je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Bestellingen boven €49,99 worden gratis verzonden.

Afhalen

Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis op te halen bij één van de The Athlete’s Foot stores in Nederland. Het is helaas niet mogelijk om je bestelling af te halen in een Belgische winkel.

Het is mogelijk om jouw bestelling af te halen in één van onze winkels in Nederland. Bestel eenvoudig in onze webshop en kies bij het afrekenen voor de optie 'Afhalen bij jouw store/servicepunt'. Wanneer jouw artikelen voor jou klaar liggen in de winkel, ontvang je een bevestiging dat de order is gepickt. Worden jouw artikelen in een andere winkel gepickt? Dan ontvang je van PostNL een e-mail (track & trace) met de melding dat jouw pakket is afgeleverd. Pas na ontvangst van één van deze e-mails kun je een Click & Collect afspraak inplannen bij jouw lokale The Athlete’s Foot store. Ga hiervoor naar theathletesfoot.nl/winkelen-op-afspraak en maak daar bij de winkel die jij gekozen hebt om af te halen een afspraak.

Als je naar de winkel gaat om de bestelling op te halen, dan dien je jouw legitimatiebewijs en de orderbevestiging mee te nemen.

Track & Trace

Je ontvangt van ons via e-mail, zodra deze beschikbaar is, een track & trace code zodat je de status van je verzending kunt volgen.

Is de bestelling een week na het plaatsen van de bestelling nog niet afgeleverd op het aangegeven afleveradres of bij de buren? Stuur dan een e-mail aan de klantenservice: klantenservice@theathletesfoot.nl.

Leveringen op een ander adres & leveringen in het buitenland

Je kunt tijdens het bestelproces een ander afleveradres invullen, bijvoorbeeld op je werk of bij de buren, dit kan op elk gewenst adres in Nederland of België. Je kunt er ook voor kiezen om de bestelling op te halen in één van de The Athlete’s Foot stores in Nederland. Het is helaas niet mogelijk om je bestelling af te halen in een Belgische winkel.