Bezorgen of afhalen

Levertijden i.v.m. Corona-virus

I.v.m. drukte door het Corona-virus verwacht PostNL extra tijd nodig te hebben voor het verwerken en bezorgen van pakketten. Het kan zijn dat je bestelling hierdoor langer onderweg is dan dat je van ons gewend bent.

Bezorgen

Je kunt je bestelling thuis of op een ander adres laten bezorgen (kosten € 4,95) door onze transporteur PostNL. Wij proberen je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Normaal gesproken geldt op werkdagen voor 19:00 uur besteld, is morgen geleverd. Bestellingen boven €49,99 worden gratis verzonden.

Afhalen

Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis op te halen bij één van de 57 The Athlete’s Foot stores. Jouw bestelling wordt dan vanuit ons centraal magazijn naar de door jou opgegeven store gestuurd.

Track & Trace

Zowel bij bezorgen als bij afhalen ontvang je van ons via e-mail, zodra deze beschikbaar is, een track & trace code zodat je de status van je verzending kunt volgen. Is de bestelling een week na het plaatsen van de bestelling nog niet afgeleverd op het aangegeven afleveradres of bij de buren? Stuur dan een e-mail aan de klantenservice: klantenservice@theathletesfoot.nl.

Leveringen op een ander adres & leveringen in het buitenland

Je kunt tijdens het bestelproces een ander afleveradres invullen, bijvoorbeeld op je werk of bij de buren. Je kunt er ook voor kiezen om de bestelling op te halen in één van de The Athlete’s Foot stores. Helaas is het niet mogelijk om op adressen in België te leveren. The Athlete’s Foot bezorgt alleen op Nederlandse adressen.