Bezorgen

Bezorgen

Je kunt je bestelling thuis of op een ander adres laten bezorgen door onze transporteur PostNL. Bestellingen boven €49,99 worden gratis verzonden, onder dit bedrag betaal je € 4,95 verzendkosten.
Wij proberen je bestelling zo snel mogelijk te leveren, normaal gesproken binnen 1-3 werkdagen.

Afhalen

Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis op te halen bij één van de The Athlete’s Foot stores in Nederland.

Als je naar de winkel gaat om de bestelling op te halen, dan dien je jouw legitimatiebewijs en de orderbevestiging mee te nemen.

Track & Trace

Je ontvangt van ons via e-mail, zodra deze beschikbaar is, een track & trace code zodat je de status van je verzending kunt volgen.

Is de bestelling een week na het plaatsen van de bestelling nog niet afgeleverd op het aangegeven afleveradres of bij de buren? Stuur dan een e-mail aan de klantenservice: klantenservice@theathletesfoot.nl.

Leveringen op een ander adres & leveringen in het buitenland

Je kunt tijdens het bestelproces een ander afleveradres invullen, bijvoorbeeld op je werk of bij de buren, dit kan op elk gewenst adres in Nederland of België. Je kunt er ook voor kiezen om de bestelling op te halen in één van de The Athlete’s Foot stores in Nederland.

De pakketbezorger van PostNL gemist en geen niet-thuisbriefje ontvangen?

Dat klopt. Vanaf nu informeert PostNL je digitaal over je pakket. De pakketbezorger levert het pakket gewoon af bij de buren óf bij een PostNL-punt bij jou in de buurt. Je ziet in track & trace waar je pakket is. Ook krijg je van PostNL een e-mail en vind je in de PostNL-app terug waar je pakket is afgeleverd. Meer info?

Download de PostNL app.