Retourneren

Geen enkel probleem en bovendien gratis

We hopen natuurlijk dat je je bestelling in goede orde hebt ontvangen en je blij bent met hetgeen je ontvangen hebt. Ondanks dat we erg ons best doen kan het zijn dat er iets mis gegaan is met je bestelling, een artikel niet goed past of dat je gewoon niet tevreden bent met hetgeen je gekregen hebt. Een artikel retourneren is geen enkel probleem. Er gelden wel een aantal voorwaarden:

> Binnen 14 dagen na aankoop (voor een online bestelling geldt de leverdatum als aankoopdatum).

> Met volledig en correct ingevuld retourformulier. Stuur dit retourformulier mee.

> De originele (prijs)kaartjes en labels zijn nog aan het artikel bevestigd.

> Het artikel is compleet, niet gebruikt, niet gedragen of beschadigd.

> Het artikel zit in de originele productverpakking.

Wat moet je doen?

1. Geef op het retourformulier aan welke artikelen je retour wilt sturen en de reden hiervan aan.
2. Vul de overige gevraagde gegevens in.
3. Stop dit retourformulier in de doos of envelop die je terugstuurt en plak deze goed dicht. Plak bijgaande retourlabel over het eerder gebruikte verzendlabel heen.
4. Je kunt je retourzending afgeven bij één van onze stores. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Neem apart van de retourzending het formulier ‘Afgiftebewijs’ mee. Dat vullen ze in de winkel dan even voor je in. Het is helaas niet mogelijk om artikelen in onze winkels te ruilen of in de winkel geld terug te ontvangen. De winkel stuurt je retourzending ongeopend terug naar het centraal magazijn.
5. Ook kun je je retourzending gratis afgeven bij een PostNL Pakketdienst bij jou in de buurt. Kijk voor vestigingen op: www.postnl.nl/locatiewijzer.
NB: Zorg ervoor dat je van PostNL een bewijs ontvangt van het feit dat je je pakketje hebt afgegeven. THEATHLETESFOOT.nl, noch één van onze winkels is aansprakelijk voor het beschadigd- of zoekraken van retour gezonden artikelen.
Zonder bewijs van afgifte is je pakketje niet meer te traceren. Als PostNL je aanbiedt je per e-mail van het bewijs van afgifte te voorzien, zorg dan dat PostNL ook je e-mailadres heeft en controleer of je dit bericht ontvangt.
Heb je geen afgiftebewijs ontvangen van PostNL, neem dan contact op met de PostNL Klantenservice Consumenten op telefoonnummer: 088 – 22 55 555 of ga naar: https://www.postnl.nl/klantenservice/postnl-klantenservice/contact-opnemen.
Je dient dan onderstaande informatie zo nauwkeurig mogelijk door te geven:

  • Het PostNL Servicepunt waar je de retourzending hebt afgegeven.
  • Datum en tijdstip van afgifte.
  • Postcode van het retouradres: Euretco inz. The Athlethe's Foot - Antwoordnummer: 25031/5930 VB TEGELEN

Retouradres:
The Athlete's Foot
T.a.v. Afdeling Retouren
Antwoordnummer 25031
5930 VB Tegelen

Je retourzending wordt in ons centraal magazijn beoordeeld. Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Leveringskosten worden alleen dan terugbetaald wanneer de volledige bestelling door koper wordt geretourneerd. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat noch The Athletes Foot.nl, nog één van onze winkels aansprakelijk is voor het beschadigd- of zoekraken van retour gezonden artikelen.