• Gratis verzending boven €50,-
  • Gratis retourneren
  • Levertijd 1 tot 3 werkdagen

adidas Eqt. - Dé trending sneaker

En dat is niet zomaar een nieuwtje waarmee adidas je een nieuwe sneaker probeert aan te smeren. Nee, het tegendeel is waar. Het van origine Duitse merk heeft zichzelf onderscheiden van andere merken door voor het eerst openlijk een collectie toe te wijzen aan een stad en dit ook direct te benoemen. De geboortestad van Motown en Techno heeft de primeur met een nostalgische collectie (kleding en sneakers) die is geïnspireerd op de langlopende Eqt. Series. Inderdaad, D-Town of terwijl Detroit, MI.

Met slechts essentials is het adidas gelukt een nieuwe generatie kennis te laten maken met de ‘basics’ fashion look. James Harden (basketballer van de Houston Rockets), Danny Brown, Angel Haze, Jay Daniel en Tiff Massey hebben zich aan het door Adolf Dassler opgerichte sportkledingmerk verbonden. Een exclusieve groep ambassadeurs van de Eqt. serie. Het blijkt maar weer ‘impossible is nothing’.

De sneakers
Onder de strategie ‘Everything that is essential. Nothing that is not’ is adidas met de nieuwe Eqt. Support en Eqt. Racing modellen in hun sneakerlijn een weg in geslagen waarbij in vorm, functie en stijl een alledaagse sneaker op de markt is gezet. De modellen hebben standaard kleuren die onder een breed scala aan kleding kunnen worden gedragen.

Go Detroit-style
De nieuwe ‘Detroit’ serie kent het heren model Support 93/17. De Support 93/17 (zie foto hierboven) is er naast deze zwart-witte uitvoering ook in het wit-blauw. De 93/17 bevat met de BOOST-demping in de zool een erg relaxte toevoeging.

Deze style is ook voor dames weggelegd met de Eqt. Racing ADV W en de Eqt. Support RF W. De Racing ADV heeft een fijne limegroene kleur met witte zool voor een subtiele maar felle kleur onder je jeans. De Support RF heeft een zwart-wit design met de bekende limegroene 3-streep aan de zijkant van de zool. Met de RF keert een klassieker terug met vernieuwd bovenwerk en gestroomlijnd design.

Is ie al gereleaset?
Jazeker! Ben jij die sneaker lover die met de nieuwste trends mee gaat? Dan wist je dit natuurlijk al lang en stond dit al dik gedrukt in je agenda of heb je ze zelfs al gekocht. Maar ondanks dat D-day al is geweest, kan jij ze op deze manier ook gewoon vinden in de shop. Uiteraard vind je ze ook terug in onze stores!

Meer blogs