• Gratis verzending boven €50,-
  • Gratis retourneren
  • Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Dé hit van het moment: ASICS GEL-KAYANO TRAINER KNIT

Het gezicht van de nieuwe ASICS Tiger campagne: multi-talent Mairo Nawaz! Aangezien de collectie te dope voor woorden is, snappen wij in ieder geval waarom deze DJ en tegelijkertijd model hiervoor gekozen heeft!

Overduidelijk staan de ASICS in het teken van streetstyle. De sneaker is getransformeerd tot een middelhoog model met een te gek bovenwerk van gebreid materiaal. Wederom maakt ASICS zijn naam waar! Dit doen zij door het presenteren van een top design en tegelijkertijd het comfort waar overigens het merk zo bekend om is. De combinatie van het design en comfort beloven een stijlvolle look, met zo’n gruwelijke sneaker kan dat ook niet anders. Een echte musthave onder de sneakerheads!

Bram en Sümeyye over de ASICS Kayano Knit:
‘Alsof ik op mijn cozy huissokjes loop, maar dan in combinatie met een sterk afgewerkte zool, zo ontzettend fijn!’

Sümeyye vertelt over dé sneaker van het moment: ‘Zelf zou ik deze sneaker met mijn hele kledingkast, overal naartoe kunnen rocken: naar een meeting, school, op de werkvloer en niet te vergeten, de sportschool. Toch zal er een perfecte combinatie moeten zijn die er in mijn ogen als volgt uitziet: begin met een classy blouse, waarboven je een tof truitje (any colour) kunt dragen. Gevolgd door een zwarte strakke jeans, met daaronder de ASICS in black. Zo creëer je een nette, maar tegelijkertijd ook een stoere, fashionable look. Wil je meer aandacht op de sneaker vestigen? Ga dan voor een witte broek met de zwarte variant, of kies een zwarte broek met de witte variant. Een outfit uitstippelen voor de sportschool lijkt me onnodig, deze sneakers kun je ten slotte in elke staat rocken. Anyways, deze kicks vormen momenteel de kers op letterlijk al mijn taarten, ik ben meer dan verzadigd!’

‘We are all woven from the same threat’, is het standpunt dat ASICS maakt met de nieuwe GEL-KAYANO KNIT. ‘Krachtige boodschap en toepasselijk voor deze tijd', vindt Bram. De collectie heeft dezelfde basis maar verschilt toch van elkaar door het gebruik van verschillende kleuren.

‘Deze unieke eigenschap maakt deze nieuwe ASICS zo tof! Ik heb zelf veel verschillende soorten sneakers om met diverse outfits te combineren maar met de ASICS Kayano Knit kan je alle kanten op. Hij is mooi clean, loopt HEERLIJK en zó makkelijk te combineren. Ikzelf zou de schoen over het algemeen met een skinny spijkerbroek combineren zodat de schoen zichzelf het beste laat zien. Omdat de kleuren van de schoenen natural zijn kan je uitpakken met een gaaf bovenstuk. “Out of Africa” is de style trend aankomende zomer voor de mannen. Uitgesproken kleurenpatronen en bonte kleuraccenten kunnen we natuurlijk mega makkelijk combineren met deze vette Kayano’s.

Maar ook een basic bovenstuk kan goed bij deze sneakers. Zwarte Kayano, licht grijze spijker en bordeaux rood bovenstuk shined je ook natuurlijk door de straten van je lievelingsstad. Go get those Kayano’s.’

Shop de ASICS GEL-KAYANO TRAINER KNIT in zwart of wit bij één van The Athlete’s Foot stores of direct via onze webshop. Ze gaan hard dus sla je slag!

Meer blogs