• Gratis verzending boven €50,-
  • Gratis retourneren
  • Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden maar wat is er weer veel gebeurd afgelopen maanden! Mijn leven bestaat voornamelijk uit school, dansen, werk en nog eens dansen! Op dit moment zit ik nu in mijn examenjaar van mijn MBO opleiding Sport en Bewegen agoog, ik zit midden in mijn examens en (gelukkig) het gaat hartstikke goed! Binnen nu en 1,5 maand ben ik ongeveer klaar, heerlijk!

Mijn week is altijd best druk en vol gepland. Ik loop op maandag stage bij een sportschool en ben daar nu in opleiding als personal fitness coach. Buiten het dansen om ben ik dus ook veel met fitness bezig. Op dinsdag ga ik altijd een lange dag naar school met meteen aansluitend danstrainingen. Woensdag een lange school dag en avondje rustig aan doen met meestal huiswerk of dans zaken regelen. Donderdag wederom een lange dag school met in de avond danstrainingen en op de vrijdag heb ik vanaf de middag stage en daarna meteen aansluitend tot laat in de avond danstrainingen. Tijdens deze trainingen neem ik meestal mijn The Athlete's Foot tas mee met daarin mijn laptop met alle dansmuziek en mijn powerbank. Deze werkt perfect en zo blijft altijd alles helemaal opgeladen en zit ik nooit zonder telefoon. Want ja..wat moeten we nu nog zonder telefoon?

In het weekend staan meestal mijn wedstrijden gepland. Mocht ik in het weekend geen wedstrijden hebben dan wil ik op zaterdag nog wel eens extra gaan trainen of ik duik lekker ergens in Nederland de stad in om eens even flink te shoppen! Gezien ik dus best veel sport en dans heb ik veel sport kleding en schoenen nodig, van al dat dansen en sporten gaan je kleren natuurlijk ook niet altijd mee en zeker schoenen niet ( helaas) … :(

Gelukkig heb ik 2 kasten vol met schoenen en kleren. Misschien een beetje veel maar ik ben nu eenmaal schoen- en klerenverslaafd denk ik haha! Mijn voorkeur qua schoenen ligt helemaal bij de sneakers . Mijn favoriete sneaker merk is Nike en Adidas. Hier heb ik in totaal alleen voor het dansen al 7 paar schoenen van, oeps! Ik heb 2 paar witte Nike’s en verder basic zwart-witte adidas Originals. Dit zijn mijn beest basic schoenen eigenlijk. Ik heb ook echt mega rode adidas schoenen en ook een paar knal blauwe adidas Stan Smiths liggen. Deze vallen heerlijk op en daar hou ik wel van! Ik heb daarom ook een knal rode The Athlete's Foot cap die bij mijn rode adidas schoenen passen en zo dus al een dans setje heb!

Verder bestaat mijn kast vooral uit sport kleding en mijn favoriete merken zijn ook daar adidas en Nike. Het adidas Original shirt draag ik echt heel erg vaak met daarover mijn blauwe Nike Tech Fleece vest. Dit vest is trouwens heerlijk als sport vest , dit zit zo heerlijk! Het is warm voor als het koud is maar tegelijkertijd niet te warm voor als je eenmaal bezig bent. Verder zit er bij de handen een detail waarin je jouw duimen door een lus kunt halen en zo een kleine handschoen heb eigenlijk. Heel handig voor hardlopen ook maar voor het dansen zit het ook heerlijk! Mijn hoofd dansschoenen zijn dus ook de Nike Air Force in het wit, deze heb ik ook in een laag model en hier train ik vaak op/mee. Voor de rest ben ik ook helemaal verliefd op mijn rode adidas Originals die ik vorig jaar gekregen heb van The Athlete's foot voor mijn Europees kampioenschap in Tsjechië.

Dit jaar hebben we 2 formation teams: dit zijn teams die gebruik mogen maken van eigen muziek en dit kan/mag in de vorm van een mix zijn van verschillende liedjes. We hebben een Junioren team ( 8-14 jaar) en een Adults ( 15 – 19 jaar) team. Deze teams dragen ook allemaal de witte hoge Nike schoenen : Nike Airforce 1 , dit omdat deze hoog aansluiten bij de enkels en dit is wel veilig. Verder heeft deze schoen een rondje onder de schoen zitten waardoor je niet kan blijven hangen als je een draai beweging maakt. ( handig om te weten, zeker voor dansers!)

Verder had ik vorig jaar de eer om uitgezonden te mogen worden naar het EK in Tsjechie en eigenlijk ook het WK in Oostenrijk. Het was mijn eerste EK en tot mijn grote verbazing had ik het hartstikke goed gedaan. Van de start van 110 dansers was ik door tot de halve finale en ben ik uiteindelijk 8e van Europa geworden en had ik net geen finale gedanst. Deze was namelijk met 7 dansers , een klein baal momentje.. Tijdens dit EK droeg ik mijn rode adidas schoenen en mijn rode The Athlete's Foot cap! Wat echt super grappig en vet was dat mensen in Tsjechie die niet eens uit Nederland kwam het logo herkende en meteen vroegen of dit van The Athlete's Foot af kwam! Mega leuk! Het WK heb ik helaas door een onverwachte en overdonderde operatie aan een oude pols blessure af moeten zeggen. Dit was echt hartstikke zuur maar soms gaat je gezondheid wel voor.

Gelukkig ga ik dit seizoen eigenlijk nog beter als vorig seizoen en sta ik NU gewoon al gekwalificeerd voor het EK in Polen en heb ik nog 1 wedstrijd in april waar ik mezelf nog kan verzekeren voor een WK plaats. Ik sta nu 5e en de eerste 10 dansers mogen naar het EK dus die plaats is zeker. Voor het WK moet je bij de eerste 5 staan - en daar sta ik nu - maar alles kan nog veranderen daarvoor dus dit zal in april nog even hard werken zijn. Hiervoor ben ik op dit moment weer op zoek voor een passend outfit. Rood heb ik al gehad en die viel goed op. Welke schoenen en kleding zouden jullie aan doen naar een EK / WK hiphop dansen? Ik vind het namelijk zo lastig want alle sneakers en kleding van het merk adidas en Nike zijn mooi en leuk dus een keuze maken kan ik niet.. Lastig soms!

Afgelopen jaar tijdens een aantal fotoshoots die ik gedaan heb met The Athlete's Foot voor de nieuwe collectie kon ik mijn ogen niet van alle schoenen en kledingstukken af houden, wat zijn er toch ontzettend veel mooie en gave schoenen! Hoe kan je hier nou tussen kiezen welke je eventueel zou willen? Ik niet! Deze shoots waren trouwens echt beide hartstikke gaaf en je kunt de foto’s hiervan zien en volgen op de Instagram en Facebook pagina! Ik zeg ga ze volgen want zo zie je gelijk de aller nieuwste sneakers voorbij komen #tip!

Ik de aankomende blogs ga ik jullie elke keer wat meer vertellen over alle gebeurtenissen in mijn leven. De wedstrijden, de trainingen, het aankomende NK – EK en eventueel het WK.. ik ga er allemaal over bloggen :-) en natuurlijk over mijn struggles over het kopen van een nieuwe dansoutfit en nieuwe dansschoenen. Tot snel!

Desire