• Gratis verzending boven €50,-
  • Gratis retourneren
  • Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Dansen is mijn passie!

Mijn naam is Desire Netten en ik ben 18 jaar en mijn grootste passie is dansen. Ik woon in Oss in het hartje van Brabant en studeer op dit moment Sport en Bewegen aan het ROC hier in Oss. Mijn grote dromen waren altijd om Nederlandskampioen te worden en om EK en WK te gaan mogen dansen. Als grote voorbeelden had ik toen ik klein was Beyonce maar nu inmiddels vele nederlandse toppers zoals Juvat Westendorp en Vivan Gomez (beide bekend van het RTL-programma So You Think You Can Dance). Ik dans inmiddels alweer 11 jaar hiphop en ben er elke dag wel een aantal uur mee bezig. Sinds een aantal jaar dans ik ook wedstrijden, het begon met regio wedstrijden en ik ben daar vaak Brabants kampioen geworden. Het was tijd om de lat een beetje hoger te gaan leggen en op naar de grote landelijke wedstrijden!

Dit was natuurlijk een grote stap, in een grote sporthal met vele toeschouwers en bekende juryleden van oa. So you think you can dance en Everybody Dance Now! Nadat er vele trainingsuren en dagen voorbij waren begon ik ook op landelijk niveau goed te scoren en kwam ook daar bij de top van Nederland. Ik was al vaak 1e geworden. We zijn ook al Nederlands kampioen geworden en uiteindelijk zelfs internationaal kampioen tijdens een wedstrijd waarbij vele dansers over heel Europa samen kwamen in Mill, hier gewoon in Brabant! Uiteindelijk kwam ik in de hoogste categorie van Nederland en danste ik tegen zelfs EK en WK kampioenen, maar opgeven? Dat nooit!

Inmiddels heb ik mezelf zo ver gekregen dat na alle wedstrijden afgelopen jaren en de vele behaalde prijzen ik Nederland dit jaar mag gaan vertegenwoordigen tijdens het EK in Tsjechie! Het EK is op 8-9-10 en 11 Juni maar daar gaan we natuurlijk nog even hard voor trainen. Dit gaat zeker helemaal goed komen met de super gave schoenen rode Adidas Superstars. Als we niet thuis aan het trainen zijn dan zijn we wel een aantal uur op de sportschool te vinden , inmiddels heb ik van mijn passie ook mijn werk kunnen maken en ben een trainster geworden van 5 wedstrijdgroepen die netzoals mij landelijke wedstrijden dansen. Deze groepen presteren ook bij de top van Nederland!

Samen gaan we aankomend weekend onze laatste wedstrijden dansen in Waalwijk. Alle groepen en alle dansers die ik train en natuurlijk ikzelf gaan dansen op de Nederlandskampioenschappen! We hebben er allemaal hard voor gewerkt en voor getraind en we gaan knallen zoals ik dat altijd zeg :-) We gaan veel foto’s maken en in mijn volgende blog ga ik jullie daar vanalles over vertellen hoe dit weekend verlopen is maar nu eerst gaan we weer trainen...

Tot op de volgende blog!
Desire

Meer blogs van Desire:
EK komt dichterbij!
Top 12 van Nederland