• Gratis verzending boven €50,-
  • Gratis retourneren
  • Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Te weinig tijd maar we mogen niet klagen.

Yooo happy new year! Kan nog net, toch? Of, nou nee… Dat kan eigenlijk helemaal niet meer want volgende week is het alweer februari. Toevallig wordt er dit weekend in vele Aziatische landen en 'China Towns' over de hele wereld Chinees nieuwjaar gevierd. Vier jij dat ook? Dan kom ik er met mijn "happy new year" bij jou misschien nog goed er van af. Ken je het Chinees nieuwjaar niet? Check dan even hier.

Maarja, wat ook niet kan: Ik heb te lang niet geblogd. In mijn vorige blog stelde ik mijzelf voor en daarna liet ik een paar maanden niets meer van mij horen. Waarom niet? Ik heb het gewoon super druk man. Ik wil niet zeggen te druk, alleen lijkt het soms alsof ik te weinig tijd heb in een dag. Te weinig tijd in een week, weekend of zelfs in een maand. Er zijn vaak zoveel dingen die ik wil doen maar dan blijft er altijd wel iets liggen. Ze zeggen wel eens dat de tijd voorbij vliegt wanneer je het zo druk hebt. En dat heb ik gemerkt ja: sinds mijn vorige blog zijn we vier maanden verder… Maar ik merk het ook aan mijn sneakers want ze zijn (in mijn ogen) super vies. Deze viezigheid zal vast niet van vier maanden zijn maar zie het verschil in de foto's hieronder. Dat kan toch gewoon niet?

Als jullie mijn vorige blogs hebben gelezen dan weten jullie dat ik niet ervan hou als mijn sneakers vies zijn. Gewoon niet eens tijd om mijn sneakers te cleanen! Maar dan had ik het wel heel erg druk… Had? De drukte is nog steeds niet voorbij en de sneakers zijn - op dit moment - nog steeds super vies. MAAR, laat me gewoon eventjes rustaagh doen want tijd moet je maken ik mag sowieso niet klagen. Wat ik in de afgelopen periode allemaal heb gedaan? Alleen maar leuke dingen en ook nog te veel om op te noemen. Ik heb het wel vooral druk met werken. Gelukkig heb ik leuk werk! Zowel mijn DJ-werk, als het werk wat ik ernaast doe. Oja, ik werk trouwens bij een full service organisatiebureau maar wat dat is zal ik later wel uitleggen.

Mijn hoogtepunt was in ieder geval een DJ-trip naar het internationale hoofdkantoor van The Athletes Foot in Zwitserland! Ook daar hadden ze namelijk wat te vieren: kerst. Ik heb ervan genoten want iedereen had zin in een feestje en stond open voor verschillende soorten muziek. Ik heb zelfs 'Kenny B - Parijs' gedraaid. Het was mijn eerste keer daar in Zwitserland en ik had zeker niet verwacht dat mensen daar ook blij worden van Dancehall en Latin music. Ik kan je zeggen dat ze daar wel weten hoe ze een fissa moeten bouwen. Nu zul je vast denken: oké, waar zijn die foto's en filmpjes? Helaas moet ik je dan vertellen dat ik gewoon geen foto's van deze DJ-trip heb. Ik heb wel een paar foto's in het vliegtuig en in de trein gemaakt maar niet tijdens het feest. Wel één keer geprobeerd maar die foto is mislukt. Komt ervan als je een 'oude' telefoon hebt met een slechte camera. Dan doe je vanzelf geen moeite meer om foto's te maken (ik kan binnenkort gelukkig wel een nieuwe uitzoeken). Misschien dat de mensen van The Athletes Foot in Zwitserland dit lezen en nog foto's hebben? Connect me! Zou het super nice vinden om alles terug te zien!

Om een lang verhaal kort te maken: Ik heb de afgelopen tijd niet stil gezeten. Ik werk veel omdat ik leuk werk heb en daarnaast probeer ik ook alleen maar leuke dingen te doen. In het leven zijn er genoeg leuke dingen om te doen dus geniet ervan want je hebt er maar één. Wanneer je jouw levenspassie hebt gevonden merk je vanzelf dat de tijd voorbij vliegt. Je hebt dan te weinig tijd maar we mogen niet klagen. Want je geniet.

Rochand Alan.

Meer blogs