• Gratis verzending boven €50,-
  • Gratis retourneren
  • Levertijd 1 tot 3 werkdagen

EK komt dichterbij!

Het EK komt nu wel heel erg spannend dichtbij. We zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen en druk aan het inpakken! Natuurlijk mogen we niets vergeten, een hele checklist hebben we gemaakt en hopen dat alles er maar op staat haha! Logische dingen als tandpasta, tandenborstel, deo maar natuurlijk ook onze wedstrijdkleding, mijn rode adidas sneakers, make-up. En..in Tjechie is het mooi weer, dus korte broekjes en topjes moeten ook ingepakt worden.

Verder hebben we nog veel tijd besteed aan alle sponsoren en heb ik alweer vele trainingsuren erop zitten. Ik ben er klaar voor maar de zenuwen beginnen nu toch echt wel al een beetje te komen. Hoort er natuurlijk ook bij he! Om mezelf niet extra zenuwachtig te maken heb ik geen streef-plaats voor mezelf in gedachten. Anders zou ik achteraf misschien ook alleen maar teleurgesteld zijn. TeamNL bestaat uit 6 damens die allemaal solo dansen. Ik dans zelf freestyle dus ik hoef geen vooraf bedachte choreo uit mn hoofd te leren. Gelukkig ken ik al veel liedjes. Veel dansers maken wel van tevoren een choreo, maar ik heb al meer bereikt via freestyle dus dat doe ik dan liever. Dinsdagavond train ik dus nog een keer en ik verzin eigenlijk alles ter plekke. Mijn beste moves kan ik dan uit te kast trekken tijdens de wedstrijd.

Maandagavond gaan we de koffer inpakken en dan kunnen we dinsdag nog even de laatste vergeten spulletjes halen, in de avond nog even 2 uur trainen en vroeg mijn bedje in duiken daarna, We vertrekken woensdagochtend rond 5:00 uur richting Amsterdam. om 9:15 uur gaan we de lucht in en rond 13:00 landen we in Ostrava. We treden op in het Zinmni Stadion waar er 3000 tot 5000 mensen komen kijken. Ik heb gelukkig WiFi daar dus zal alles vastleggen en vele foto's maken.

We duimen op mooi weer en we gaan knallen! #TEAMNL

Meer blogs van Desire:
Top 12 van Nederland
Dansen is mijn passie