• Gratis verzending boven €50,-
  • Gratis afhalen in de winkel
  • Gratis retourneren

FILA got it all!

De titel zegt het al: FILA got it all. Naast het feit dat FILA hele toffe kleding verkoopt, zoals sweaters en trainingspakken, verkopen ze natuurlijk ook onwijs gave FILA sneakers! En laten wij nou nét hele toffe stijlen in onze collectie hebben! ;-) FILA sneakers representeren een sportieve levensstijl. De sneakercollectie bestaat daarom voornamelijk uit stoere sneakers. De FILA Disruptor beleeft op dit moment zijn tweede hoogtepunt. In de late jaren 90 was de FILA Disruptor namelijk erg populair, maar komt nu weer helemaal terug!

Geschiedenis van FILA

Het sportmerk FILA bestaat al meer dan 100 jaar en begon destijds enkel met FILA sneakers. Toen de broers FILA in 1911 hun eerste winkel openden in het Italiaanse stadje Biella, wisten ze niet dat hun merk tot op de dag van vandaag zo ontzettend populair zou zijn. FILA was vooral een bekend merk in de sportwereld maar tegenwoordig is iedereen bekend met FILA en kun je niet om het donkerblauw met rode F-box logo heen. Jaren geleden bevond dit sportmerk zich meer op de achtergrond en waren merken als Adidas en Nike veel populairder. Dat is nu compleet anders dankzij de comeback van de FILA Discruptor sneakers!

 
 
De comeback en het succes

Sinds FILA in 1968 een nieuwe directeur heeft aangesteld, is er een sportieve twist aan het merk gegeven. FILA groeide uit tot een wereldwijd leidend sportmerk, dat vooral bekendheid haalt uit de tenniswereld. Vandaag de dag is FILA niet alleen de top in de tenniswereld, maar ook ver daarbuiten. Waar je ook kijkt op straat, je spot vast en zeker wel iemand die FILA sneakers draagt.

Verschillende modellen

Grove, chunky sneakers zijn op dit moment enorm populair. De FILA sneakers stralen een sportieve levensstijl uit. De sneakers kunnen geweldig gecombineerd worden met een spijkerbroek of een van je favoriete joggingbroeken! De onwijs populaire FILA Disruptor, is een comfortabele schoen met stevige zool waarmee je met gemak een flinke wandeltocht kunt maken of kunt dragen tijdens het sporten. Maar ook als je niet van plan bent om fanatiek te gaan sporten, zijn de FILA sneakers perfect om te dragen. Liever een minder chunky sneaker? Check dan eens de FILA Venom!

De sneakers zijn beschikbaar in verschillende kleuren! Ben jij net zo enthousiast als wij? Wacht dan niet te lang en shop ze hier in onze webshop of in een van onze stores!

Meer blogs