• Gratis verzending boven €50,-
  • Gratis retourneren
  • Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Flipflops for the win!

Als het mooi weer is, beginnen de terrasjes steeds voller te raken en zijn de meeste vakanties ook geboekt; het is zomer! En daar horen natuurlijk bijpassende kicks bij. Los van een heleboel sneakers die prima te rocken zijn tijdens de zomer, gaan we eens wat dope slippers in het daglicht zetten, namelijk de adidas Adilette!

Draag jij slippers? Of wat vind je ervan? Ik denk eigenlijk dat de meesten van ons tijdens de bloedwarme dagen voor het gemak snel een paar slippers uit de kast vissen voor gebruik. Hoe ze eruit zien maakt in principe niet heel veel uit, right? Als ze maar een beetje doable zijn. Maar wat als het wel anders kan? En je jouw swag kan voortzetten door middel van de gekste flipflops van merken als Nike en adidas? Yes, het kan. Ik heb een aantal leuke slippers uitgezocht, waarbij ik ook tips & trics zal geven als in ‘hoe te rocken’, vanuit mijn ooghoek, kennis en ervaringen uiteraard. Eindstand ieder z’n eigen ding right ;)

Let’s start with the classics; de adidas Originals Adilette slippers. Deze fliplops hebben vele pieken gehad in de afgelopen jaren, waarin ze echt diehard gingen. En zo ook weer de afgelopen maanden. Uiteraard speelt het weer hierbij ook een rol, maar lost daarvan zijn ze gewoon dope! Ondanks het officieel gezien badslippers zijn, zie ik vele combinaties voorbij komen op straat, waarbij deze flops ziek worden gerockt. Kan gewoon ;) Ten eerste vind ik ze persoonlijk heel cool bij guys in een trainingsbroek of korte broek, met witte sokken. Ja echt, ik vind het wat hebben haha. Mocht je dat over de top vinden, laat je sokjes thuis (wel minder swag hoor).

As you can see heb ik meerdere modellen erbij gehaald om ze in verschillende mogelijkheden in kaart te brengen. Ik had al gezegd dat ik ze dope vind, maar dat wil ik graag nogmaals benoemen. Het is gewoon een stuk extra fashion, wat zeker iets zegt over jou als persoon. Sowieso zeggen schoenen veel, wat je ook draagt. En dat is mooi om te zien vind ik, hoe ieder zijn/haar outfit creëert en er vervolgens in straalt. Allemaal zo verschillend, en dat maakt ieder mens weer uniek right :)

Naast het dragen van deze flops op een doodgewone dag, moeten we niet vergeten dat het nog steeds badslippers zijn. Dus ja, ook daar zou ik ze uiteraard voor gebruiken ;) Denk aan het strand of zwembad, met de minste kleding alsnog je swag voortzetten! Haha.

Kortom, of jij ze nou draagt in combinatie met een trainingsbroek, jeans, korte broek, zwembroek or whatever; creëer jouw gekste outfit en rock it. Want alles kan en alles mag.

Nieuwsgierig naar de collectie aan deze dope slippertjes? Bezoek één van onze stores OF scoor ze meteen! Fijne zomer !!

Meer blogs