• Gratis verzending boven €50,-
  • Gratis retourneren
  • Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Check nu de nieuwste #footprints in samenwerking met XITE.

Altijd al een piepjonge Jonna Fraser willen zien rappen? Check het in deze Footprints aflevering! Terwijl zijn tracks nu rechtstreeks de hitlijsten in vliegen, verspreidde de rapper zijn nummers back in the days gewoon via MSN. Verder deelt Jonna hoe hij zijn eerste track opnam met een Singstar microfoon en waarom hij zich blessed voelt!

YouTube prinses Teske de Schepper verklapt dat haar muziek eigenlijk delen van haar dagboek bevat! Als klap op de vuurpijl geeft ze toe dat ze stiekem totaal niet op hakken kan lopen... #Confessiontime! Ontdek in de nieuwe Footprints wat ze van haar fans vindt, én wat ze wil bereiken met haar muziek.

Frenna gaat altijd hard, of het nou solo is of met SFB! XITE en The Athlete’s Foot liepen een dagje met hem mee en kwamen erachter dat de koning van de clubbangers eigenlijk een gewone jongen is met hartstikke veel ambitie en een nog groter hart! Check het nu in de tweede aflevering van Footprints.

De Nederlandse dj’s Lucas & Steve ken je natuurlijk van hun hits Up Till Dawn en hun masterlijke collabo’s met Bassjackers, FireBeatz en Sam Feldt & Wulf! Hoe was hun journey naar de top en welke gekke dingen maakten ze allemaal mee? Check het in de nieuwe Footprints!

Meer blogs