• Gratis verzending boven €50,-
  • Gratis retourneren
  • Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Waarom Frenna een gewone jongen is met een gouden plaat en een gouden hartje.

Frenna heeft de uitstraling van iemand die simpelweg wéét dat hij het kan. Wat dat precies is maakt niet uit. Frenna overtuigt je in een luttele seconde. Zelfverzekerd, een goed getraind lichaam, een grote charismatische lach plus een gevoel voor stijl waar niks op aan te merken valt. Van zijn kleding tot zijn sneakers, alles is om door een ringetje te halen!

Facetimen met Bizzey
Met de woorden “vandaag wordt het supergezellig!” stapt hij vol energie de auto in. Nadat hij ons heeft uitgelegd wat de plannen van de dag zijn, facetimed hij nog snel even met onze XITE Awards host Bizzey!

Terwijl hij op amicale wijze wat af babbelt met Bizzey, komen uit dit gesprek twee dingen naar boven. Mode en stijl zijn super belangrijk voor de rapper, en Frenna is hoogstwaarschijnlijk één van de warmste personen die je ooit zult ontmoeten.

Een lieve jongen (met stijl)
Dat mode onwijs belangrijk is voor hem is, blijkt uit het feit dat we voor de show toch nog even langs de stad gaan. Frenna wil namelijk nog een nieuw shirtje kopen voor zijn optreden, (ook al loopt hij er perfect gestyled bij.)

Eenmaal in de winkel wordt hij gebeld door een van z’n kameraden. “Mattie, ik ga je laten zien dat ik een hele lieve jongen ben!” antwoordt Frenna op de vraag of hij ook een outfit kan scoren voor de jongen in kwestie. Als een heuse personal stylist loopt hij facetimend de winkel door, op zoek naar het perfecte shirt voor zijn zijn ‘broer’. Even later stapt ook zijn bodyguard de paskamer uit in een compleet nieuwe outfit. Als we hem ernaar vragen zegt Frenna: “Ik ben gewoon een hele gulle jongen, als hij het mij vraagt en ik het kan doen, waarom niet?”

De kracht van sneakers
Zelf loopt Frenna meteen naar een zwart/paars t-shirt die hij combineert met een strak paar leren sneakers. “Sneakers zijn belangrijk! Sneakers zijn het eerste waar mensen naar kijken” zegt Frenna met een brede lach op zijn gezicht. “Vroeger in de buurt was het al zo: ‘Wie gaat er beter uitzien, jij of ik?’ Als iemand nieuwe sneakers had dan moest ik de week erop met nóg betere patta’s komen. Altijd harder gaan dan de rest!”

Familie is de motivatie
Frenna komt met wijze woorden als we hem vragen wat hij nog meer belangrijk vindt om in te investeren: “Investeer in jezelf en in je toekomst. Stop daar je tijd en geld in, en investeer in je familie. Je familie is de motivatie om hard te gaan! Wij hebben het bijvoorbeeld niet altijd breed gehad. Dus nu proberen we er iets goeds mee te doen voor onszelf én voor onze familie.”

Frenna is Strictly Family Business

Frenna draagt de Strictly Family Business (SFB) mindset met zich mee in alles wat hij doet. Wanneer Frenna succes heeft, deelt hij dat met anderen. Zonder enige aarzeling zorgt hij voor iedereen die hem lief is. Welk prijskaartje daaraan hangt lijkt voor hem niet echt belangrijk. Turend naar de zee komt hij filosoferend tot zijn eigen motivatie: “Zodra mijn moeder niet meer hoeft te werken, dan ben ik tevreden.”

Meer blogs