• Gratis verzending boven €50,-
  • Gratis retourneren
  • Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Mini-me = hip

Misschien wel de bekendste mini-me ter wereld is North West, de dochter van Kim Kardashian. Kim (maar haar man Kanye doet dit ook!) kleedt haar dochter geregeld is een zelfde soort outfit als zichzelf. Allebei een zwart kanten pakje bijvoorbeeld, of een zelfde soort oversized sweater zoals papa Kanye. Misschien is dit een beetje een extreem voorbeeld, maar zoek maar eens op 'father son sneakers' of 'family sneakers'. Allerlei voorbeelden van matching sneakers binnen een gezin.❤️

Dat je de kleding op elkaar af laat stemmen is leuk, maar nou vinden wij het natuurlijk leuker om ervoor de zorgen dat de sneakers matchen bij elkaar! Nike en adidas spannen de kroon qua matchende sneakers voor papa, mama en zoon/dochter. Je kunt als familie adidas Superstars aantrekken, of witte/zwart Nike Air Force 1. Deze Nike Roshe Run is er bijvoorbeeld ook voor hele kleine kindjes en papa/mama-maten. Ook met de adidas Stan Smith kun je superleuke combinaties maken binnen een gezin. Onderstaande foto's kwamen we tegen op Instagram, hoe leuk om iedereen in dezelfde schoenen te steken!

Win een mini-me pakket bij The Athlete's Foot!

En weet je wat het leuke is? Deze week maak je bij The Athlete's Foot kans op een mini-me pakket! ❤️ Speciaal voor moeders en dochters hebben wij een superleuke adidas ZX Flux geselecteerd die in zowel dames- als baby en kindermaten verkrijgbaar is! Wil jij dit pakket winnen? Doe dan mee! Winnaars maken we dinsdag 10 mei bekend!

Meer blogs