• Gratis verzending boven €50,-
  • Gratis retourneren
  • Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Voor de muziek ben ik geboren.

Greetings, daar ben ik weer hoor!

Maar dit keer verveel ik jullie niet met mijn struggles want ik wil niet dat jullie een gek beeld van mij krijgen. En mijn leven bestaat natuurlijk niet alleen maar uit struggles! Sowieso denk ik ook maar zo: Er zijn altijd wel mensen die het (helaas) slechter hebben dan ik dus zo slecht heb ik het ook weer niet. Daarnaast heb ik mijzelf eigenlijk nog niet eens voorgesteld, dus bij deze: Ik ben Rochand Alan. Ik kom uit Rotterdam, houd super veel van muziek en bezoek graag feestjes of andere plekken met gezelligheid. Ik heb de studie Communication & Multimedia Design afgerond aan de Hogeschool Rotterdam en werk nu in de evenementenwereld.

Al vanaf jonge leeftijd hield muziek mij bezig. Ik werd zelfs al in m'n moeders buik onrustig als 'we' in de buurt van luide muziek waren. En uiteindelijk heeft dat er ook voor gezorgd dat ik op de wereld wilde komen. Tenminste, dat vertelde ze een keer want ik kan mij dat natuurlijk niet herinneren. Daarnaast was mijn vader vroeger radio DJ van een lokaal station en toen ik wat ouder werd liet hij mij zien hoe een cassetterecorder werkte. Vanaf dat moment begon ik te mixen en maakte ik eigen compilaties van muziek op de radio, muziek-LP's en muziek-CD's. Zo ontstond mijn eerste mixtape!

n nu jaren later houd ik mij nog steeds bezig met muziek mixen, voornamelijk op feestjes. Ik kan het gelukkig ook mijn werk noemen. Nog niet fulltime maar dat is wel de ultieme droom. Tegenwoordig niet gemakkelijk maar zoals andere Nederlandse DJ's hebben laten zien is het zeker mogelijk. Bijvoorbeeld Hardwell, Chuckie of Afrojack. We zullen zien wat de toekomst brengt…

Meer blogs