• Gratis verzending boven €50,-
  • Gratis retourneren
  • Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Hoe berg jij je sneakers op?

Ken je het? Al die sneakers die overal in je huis/kamer rondslingeren? En juist dat ene paar wat je vandaag zo graag aan wil trekken kun je niet vinden op het moment suprême. Jij als echte sneakerlover wil graag af en toe even naar jouw eigen colectie kijken, dus ver wegstoppen in een kast, box of garage is ook niet echt een optie. Want zeg nou zelf, het is zonde om zulke mooie sneakers weg te stoppen. Maar hoe berg je je schoenen op zodat je nog weet welke je allemaal hebt? Hoog tijd voor sneaker opruim-tips waar je direct mee aan de slag kunt gaan.

1. Dozen stapelen

Een echte sneakerfreak bewaart ook nog eens de officiële schoenendozen, en dat neemt alleen maar meer ruimte in beslag. Maar...de schoenendozen die je bij de sneakers krijgt kun je wel makkelijk stapelen. Maak een (polaroid) foto van de sneakers die erin zitten, plak die aan de zijkant van de doos en stapelen maar! Je eigen sneakermagazijn in je kast, garage of kamer!

2. XXL Schoenendoos

Een schoenendozen in XXL uitvoering waar je al snel een paar of 16 in kunt bewaren. Hartstikke handig als je het ons vraagt. Als hij dicht is kun je hem ook al tafel gebruiken. Een echte eyecatcher in jouw kamer die er supercool uit ziet! Wij vinden hem supertof!

3. Out of the Box

Tik op marktplaats een kubussen-kast op de kop en geef die een mooie plek in jouw kamer. In elk vak komt een ander paar sneakers. In de vakken kun je ook nog eens toffe accessoires neerzetten die matchen met je sneakers, zoals die ene coole cap.

4. Wandrek

Voor als je niet zo superveel sneakers hebt maar ze wel op een efficiënte plek wilt opbergen, neem dan een wandrek. Hierop kun je je schoenen neerzetten en aanvullen met trendy accessoires en tijdschriften.

5. Trap

Een ideale oplossing, niet alleen voor sneakers maar ook voor winterse accessoires, etc. Vergt wel iets meer creativiteit en handigheid.

6. Veiligkratjes

Als je op een creatieve en vrolijke manier jouw sneakers op wil bergen verzamel dan wat veiligkratjes en schilder die in vrolijke kleuren. Hang ze speels op aan de wand en presenteer jouw sneakers erin.

7. Organiser onder je bed

Handig als je een kleine kamer hebt en alle ruimte optimaal wil benutten. De redelijk platte organiser kun je onder je bed schuiven en je kunt er toch nog best wat sneakers in kwijt. Ideaal voor studenten met weinig ruimte en veel sneakers.

Meer blogs