• Gratis verzending boven €50,-
  • Gratis retourneren
  • Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Afgelopen woensdag 3 augustus vond het PUMA Women’s Event plaats in Amsterdam en The Athlete’s Foot was hierbij aanwezig.

Vrouwen, vrouwen en nog meer vrouwen. De ene vrouw na de andere vrouw loopt door de Haarlemmerweg richting het Puma Event, dat al van afstand zichtbaar is. De avond start om 18:00 uur en al snel staat de zaal vol met hippe en jonge vrouwen. Een zeer goede opkomst en de sfeer is duidelijk aanwezig. De business rondom vrouwen staat centraal tijdens deze avond én natuurlijk het succes van de Suede Platform die bij o.a. The Athlete’s Foot verkrijgbaar is. En die gaan als warme broodjes over de toonbank!

Het event staat volledig in het teken van vrouwen en de invloed die vrouwen hebben gehad in de sneaker-scene. Want in welke (vrouwen)kast is nou geen één paar sneakers te vinden? Puma helpt hier al jaren aan mee. Puma is het eerste merk dat samen met een ander merk een collaboration op de markt bracht in 1998 en dit was direct met een vrouwelijke designer, namelijk Jil Sander. Maar denk ook aan Rihanna, Creative Director bij Puma en Kylie Jenner, ambassadeur van Puma. Er zijn deze avond diverse influencers aanwezig.

Diverse heerlijke hapjes en drankjes gaan de zaal rond en de aankleding is natuurlijk helemaal Puma. De tofste sneakers zijn te bewonderen en er is zelfs een video-booth waar je een video kan achter laten. De muziek dreunt door de speakers en de eerste vrouwen wagen al een dansje. Halverwege de avond wordt een inspirerend Panel Talk gehouden met hiphop-artiest IAMAISHA, Sneaker-influencer GirlonKicks, eigenares van dj agency Robin Banks Romina Luciana en Maha Store-eigenares Saskia van Hofwegen. De avond wordt afgesloten met een optreden van IAMAISHA en een DJ-set van Romina. Na afloop staat de nieuwste Puma Suede Platform klaar voor alle dames: Golden Girls on Kicks! We kijken terug op een zeer geslaagde avond.

Bedankt Puma!

Wil jij deze Puma Suede Platform uit het Gold Pack shoppen? Shop ze hier.