• Gratis verzending boven €50,-
  • Gratis retourneren
  • Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Reebok werkt dit seizoen opnieuw samen met Kendrick Lamar en dropt het ‘Perfect Split Pack’. Dit pack is naar eigen zeggen geïnspireerd op de gespleten persoonlijkheid van de rapper. Kendrick Lamar staat bekend als muzikant die de wereld van rap, jazz, blues & R&B samenbrengt. Het samenbrengen van al die werelden was naar zijn persoonlijkheid mede inspiratie voor dit Classic Leather Pack.

De sneakers komt in 5 toffe colorways en is vanaf nu ook beschikbaar bij The Athlete’s Foot; grijs/wit, zwart/wit, grijs/zwart, rood en blauw.

Dit is alweer de derde keer dat de rapper samenwerkt met Reebok, deze keer in een Classic Leather sneaker die in zowel wit/grijs als zwart/grijs verkrijgbaar is. Normaal gesproken was de Classic Leather compleet wit met een gum-zool, maar in de Split Pack uitvoering is er gebruik gemaakt van colorblocking met grijs en zwart. De ‘split’ is het best zichtbaar in de zool. Dat is namelijk een samensmelting van Reebok rubberen zolen; de retro gum-zool en de moderne ‘ice’-zool.

De Classic Leather ‘Perfect Split’ is vanaf nu verkrijgbaar bij The Athlete’s Foot voor €89,99.

Meer blogs