• Gratis verzending boven €50,-
  • Gratis retourneren
  • Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Herinner je je nog de Tonguetwister schoenen van K-Swiss? Die hippe sneakers waar iedereen in het jaar 2002 op liep? De Tonguetwister is de enige sneaker met een draaibare tong, waardoor je ze op twee verschillende manieren kunt dragen. Way back konden we niet meer om dit model heen, maar nu, 14 jaar na de eerste release, is de schoen weer helemaal terug van weggeweest! K-Swiss komt met een aantal nieuwe Tonguetwister modellen, die exclusief bij The Athlete’s Foot verkrijgbaar zijn in juni. En ik, lucky me, mocht de Lozan III testen.

Wat me direct opviel toen ik de schoenendoos opendeed was de kleursamenstelling van de Lozan III Tonguetwister. De tong en de hiel van de sneakers zijn gekleurd, wat mooi contrasteert met het neutrale zwart. Als je net als ik vaak simpele kleuren draagt, is het fijn om sneakers als deze in je kast te hebben. Je kunt ze namelijk combineren met simpele items en op deze manier tóch een unieke look creëren, dankzij de draaibare tong. De Tonguetwister zorgt ervoor dat je schoen op twee manieren kunt dragen waardoor je outfit net even die extra touch krijgt.

Draag de tong met de zwarte kant naar boven en je hebt een effen sneaker die je gemakkelijk kunt combineren met diverse accessoires. Ga je liever voor een opvallende look? Dan kun je kiezen voor de gekleurde tong. Door middel van één handomdraai twist je je sneakers naar een geheel ander level! Hoe gaaf is dat? De sneakers hebben een zacht voetbed waardoor je altijd een chille pasvorm hebt. Erg belangrijk om te weten als je houdt van eindeloos struinen door de winkelstraten of hier en daar wel eens een festivalletje pakt. De zool biedt voldoende steun en grip, wat natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk is bij het dragen van sneakers. Al met al ben ik zeer te spreken over de Tonguetwister modellen van K-Swiss, die dit jaar in een verrassend nieuw jasje zijn gestoken. Ze zitten comfy, zien er tof uit en zijn uniek in zijn soort.

Vanaf 3 juni zijn de exclusieve modellen verkrijgbaar bij The Athlete’s Foot, dus ik zou zeggen: SHOPPEN MAAR!

Meer blogs