• Gratis verzending boven €50,-
  • Gratis retourneren
  • Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Shoppinglover…. bekend in de oren?

en mijn top 3 favo kicks!

Sneakers, kleding, accessoires; ik kan er maar niet genoeg van krijgen. Het is dat anderen het zeggen en volgens mij moet ik er langzamerhand ook aan toegeven dat ik echt niet zonder shoppen kan….Maar hey, het feit dat ik niet de enige ben geeft me toch weer een wat beter gevoel - wel minder dan sneakers mij geven ;)

Hoewel geld niet op mijn rug groeit, trek ik me daar niet veel van aan en grijp ik elke kans die ik aangeboden krijg om snel wat winkels in te duiken. En zo ook afgelopen week in Tilburg. Met zo’n 5 extra tassen ben ik uiteindelijk de trein ingestapt, op weg naar huis. Misschien een leuk feitje, twee van de vijf tassen waren gevuld met sneakers. En nu wil ik meteen haken naar het volgende punt: mijn sneakerverslaving. Herken jij jezelf hier ook in?

Ze allemaal opnoemen gaat me niet lukken. Wel heb ik uiteraard zo mijn favo kicks, welke ik met jullie ga delen. Om te beginnen blijft de adidas Equipment Guidance 93 in Sub Green mijn nummer 1. Sowieso ben ik fan van kleurrijke items en vind ik het leuk om diverse combinaties te maken qua outfits. Groen vind ik al lovely, en de manier waarop deze sneaker ermee is aangekleed vind ik prachtig. De sneaker zelf is heel stoer, welke dan ook echt een stoere look zal creëren.

Waar ik verder echt dol op ben, zijn mijn Nike SB Zoom Stefan Janoski’s in Khaki/Gum. Ze lopen echt zo fijn! Wat ik zo dope vind aan deze sneakers; je kunt ze met alles rocken. Ze kunnen voor zowel een stoere als een classy outfit zorgen. Wat ook grappig en vooral leuk is, iedere keer weer dat ik deze kicks draag krijg ik er complimentjes over. Dan kunnen we toch wel stellen dat deze sneakers het gewoon heel goed doen! :)

Om mijn top 3 af te maken kan ook ik de welkbekende klassieker, Vans U SK8-HI (wel de black on black variant) niet voorbij laten gaan. Hoewel ik geen idee heb hoeveel paar Vans ik thuis heb liggen, doen de black on black Vans het in mijn beleving toch echt heel goed. Ondanks ook deze sneakers goed te combineren zijn met letterlijk bijna alles wat je maar kunt bedenken, kies ik er toch voor om deze uit de kast te trekken wanneer ik voor een stoere-swaggy look wil gaan. En zie hier het resultaat, ik ben er dol op.

Zo, mijn deel zit erop. Nu vraag ik me af wat jouw favo sneakers zijn.

Plaats jouw meest toffe kicks op Instagram, maak gebruik van de hashtag #TAFsneakerstyle en maak kans op een gratis paar sneakers naar keuze! Ik ben benieuwd! :)

Meer blogs