• Gratis verzending boven €50,-
  • Gratis retourneren
  • Levertijd 1 tot 3 werkdagen

5x de gekste sneaker gadgets op een rij

Hier en daar zien we weleens dope shit voorbij komen als het gaat om sneakerproducten. Zelf ben ik eens op zoektocht gegaan naar de gekste sneaker gadgets, en check hier wat ik heb gevonden:

1. Sneakers met ingebouwde USB telefoonoplader, Wi-Fi connectie en een video display.
Like, hoe verzinnen ze het? Ik moet wel zeggen, geniaal. Aangezien we er allen vaak genoeg tegenaan lopen dat onze phone leeg is, of dat we Wi-Fi nodig hebben maar het er niet is. Tegenwoordig zijn we (bijna) allemaal verslaafd aan onze telefoon, dit zou die verslaving prima kunnen ondersteunen ;) Het ziet er misschien niet heel dope uit, maar effectief zal het zeker zijn!

2. Sneakers met ingebouwde speakers.
Credits to Nash Money voor het ontwerpen van deze gadget. Je zou het maar kunnen. Eerlijk, voor de gangsters en Hiphoppers onder ons zou dit ideaal zijn. Ik zie het al helemaal voor me; dansjes doem met de klik op de skatebaan, muziek verzorgd door deze kicks. Ja, zeker cool!

3. Sneakers met ingebouwde led-ligths.
Wat vinden we hiervan? Niet elke sneaker zou hierover moeten beschikken, dan is het niet meer bijzonder. Op zich vind ik het wel wat hebben. Dagelijks zou je dit niet moeten willen, maar tijdens uitgaan of een feestje kan dit best dope zijn, right? Je zult in ieder geval die extra shine pakken op de dansvloer ;)

4. Voor de skere studentjes onder ons; sneaker sokken ;)
Oke ongein, ik vind ze verschrikkelijk, mijn excuses als ik hiermee een ander zijn of haar smaak beledig. Ik zou zeggen doe eens gek en rock ze tijdens carnaval ofzo. Maar nee, niet voor dagelijks gebruik. Alvast bedankt.

5. Sushi sneakers
Alright, dit is niet zozeer een gadget voor je sneaker, maar dit zie ik steeds vaker voorbij komen. Ben jij een sneaker én een sushi lover tegelijk, dan gaat er bij deze een wereld voor je open. Eerlijk, hoe cute is dit? Wees creatief en probeer het zelf eens. Tip: houdt jouw lover ook van sneakers én sushi? Verras hem of haar dan met deze ‘’shoeshies’’ om extra indruk te maken, thank me later haha ;)

Dat was het voor nu, maar wordt zeker vervolgd. Welke gadget vind jij het leukst of misschien wel het meest verschrikkelijk? Let us know of duik meteen de keuken in om jouw shoeshies in elkaar te zetten ;) En, vergeet ze niet te delen met ons!

Meer blogs