• Gratis verzending boven €50,-
  • Gratis retourneren
  • Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Ik ga een avondje uit, zal ik die witte sneakers aantrekken?

Dus je gaat weer eens een avondje uit en je hebt goed nagedacht over je outfit. Je wilt immers dat je er fresh uitziet wanneer je bekenden tegenkomt. Alhoewel, misschien kom je geen bekenden tegen maar wel een leuk persoon. Gelukkig is jouw outfit on point! Dat komt dus helemaal goed vanavond.

Inmiddels ben je ready en je spreekt af met de squad. Eerst even gezellig bij elkaar voordat je naar de club naar gaat. Maar wacht eens even, je wilt bijna de deur uit en dan moet je nog een belangrijke beslissing nemen. Welke sneakers doe ik aan? Het is niet moeilijk vanwege de vele sneakers die je hebt maar je wilt gewoon het juiste paar kiezen. "Mmm die witte Air Max One's staan op zich wel nice onder mijn zwarte broek". Je trekt ze aan en denkt de juiste keuze te hebben gemaakt. Maar hold up… *flashback*. De vorige maand waren ze haast niet schoon te krijgen. Die witte kicks waren aan het einde van de avond niet zo wit meer! Dat was wel vervelend hoor. Aan de andere kant heb je ze gisteren nog ingespoten met Crep Protect. Moet wel goed komen dan. Je neemt de gok en gaat van huis.

De squad is bij elkaar en jullie zijn onderweg naar de club. Omdat je aan het kletsen bent zie je die stoeprand over het hoofd. Gelukkig lig je niet op de grond maar er zit nu wel een lelijke vlek op één van je sneakers. Na een beetje vegen is het een beetje weg. Je ziet nog wel wat maar we kunnen ermee leven. Jullie gaan naar binnen. Meteen de jassen bij de garderobe achterlaten en los. Je voelt de gezelligheid en begint te bewegen. "Hey, hoe gaat het? Leuk dat je er bent!" Je komt een klasgenoot tegen. "Ja gaat lekker, en met jou? Leuk feestje hoor!". Een beetje babbelen en je feest verder. Het begint nu wel drukker te worden. "Oops, sorry!" en je ziet een zwarte vlek op je linker sneaker. "Geeft niet, kan gebeuren" reageer je terug. Stiekem sta je te balen. Even later gebeurt het opnieuw. Kort daarna loopt iemand langs met drinken in de hand en dat gaat niet helemaal smooth. Er valt drinken op je rechter sneaker. Diegene heeft het niet eens in de gaten en loopt verder. Je baalt als een stekker. Maarja, niet te veel aan denken want dat verpest je avond. Je feest rustig verder tot iedereen van de squad moe is en naar huis wilt gaan. Het was een geslaagd feestje.

Je komt thuis en dan krijg je de schrik van leven! Die witte Air Max One's zijn inmiddels grijs. Zoveel vlekken dat het zelfs op een nieuwe uitvoering lijkt. Je baalt toch wel weer dat je ze aan hebt gedaan! "Pff, ik doe ze uit en zie het morgen wel". Dus de volgende dag kom je die grijze Air Maxes weer tegen en baalt opnieuw. Een beetje stromend water eroverheen en de vlekken gaan een beetje weg. Daarna overal vegen met een natte warme doek en opeens zijn ze zo goed als schoon! Gelukkig heb je Crep Protect gebruikt. Dat heeft je Maxies wel ten goede gedaan. Nog een beetje de randen vegen en voilá. Ze zijn weer zo goed als nieuw!

Leerpuntje: Als je sneakers zowat je leven zijn, spuit ze dan goed in met Crep Protect en wacht niet te lang met schoonmaken. Gebruik hiervoor een beetje stromend water en een warme natte doek. Deze ervaring is getest op sneakers van leer en nubuck.

De volgende keer gaan we suède testen…

Greetz, Rochand

Meer blogs