• Gratis verzending boven €50,-
  • Gratis retourneren
  • Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Sneakertattoo: hot or not?

The Athlete’s Foot loves sneakers, en we zijn zeker niet de enige! Dat sommige sneakerfreaks best wel heel ver gaan blijkt wel als je ‘sneakertattoo’ op google intypt. Kijk, dat je als voetballer Eduardo Vargas (aanvaller TSG Hoffenheim) een Jordan logo onder je oor laat tatoeëren dat is nog tot daar aan toe. Maar om nou je hele voet + enkel te bedekken met een rode Converse All Star gaat wat mij betreft ietsje te ver. Of wat dacht je van in plaats van je wenkbrauwen 2 Nike logo’s? Ik heb wel eens betere ideeën gezien wat tatoeages betreft…

Tattoos zijn wat mij betreft gewoon mooie versieringen op je lichaam die ergens voor staan (of je vindt ze gewoon heel erg vet). Als ik zo door de google resultaten scroll kom ik toch nog wel wat vette tattoo's tegen. Wat helder is: sneakerfreaks over de hele wereld zijn gek op sneakers en willen dat niet alleen uiten aan hun voeten. Ze zetten ook de meest bizarre tattoo's. Van compleet rugbedekkende logo's en teksten tot subtiele kleine sneakers. Kleur, zwart-wit..je ziet het allemaal voorbij komen. Niet elke sneakerlover doet dat even smaakvol. Of hij/zij heeft gewoon een bezoekje gebracht aan een ontzettend slechte tattoo-shop, dat kan natuurlijk ook nog. Onderstaande foto’s zijn tattoos waarvan ik denk: ‘dit is echt heel vet’. Weet jij welke sneaker dit is? Of de tattoo met sneakerdozen van je favoriete merken?

En deze sneakertattoo mogen ze zonder enige twijfel op mijn arm zetten:

Maar de 'leukste' (of moet ik zeggen: lelijkste) tattoos hebben we voor het laatst bewaard. Hier een rijtje met 4 tattoo's die ik persoonelijk echt mega slechte sneakertattoos vind:

1. Converse sneaker tattoo

2. Nike tattoo eyebrow sneaker

3. Sneaker tattoo

4. Sneaker tattoo

Oordeel zelf welke je mooi vind en welke niet, maar 1 ding is zeker… Sneakerstattoos kunnen super vet uitpakken maar soms kunnen ze ook - nouja... - niet zo'n mooi eindresultaat hebben ;-)

Meer blogs