• Gratis verzending boven €50,-
  • Gratis retourneren
  • Levertijd 1 tot 3 werkdagen

De tijdloze sneaker

een top 5 met de meest tijdloze sneakers aller tijden

Soms verschijnen er sneakers op de markt waarvan je weet: die gaan jaaaaren mee. Lange tijd naar de oorspronkelijke introductiedatum worden deze klassiekers & iconen nog steeds vol trots gedragen en waarschijnlijk zijn ze de komende jaren ook nog gewoon elk seizoen weer in het straatbeeld terug te vinden. Of ze nu helemaal nieuw (en nog mooi van kleur) of jusit wat ouder en afgetraper zijn, het maakt in dit geval weinig uit. Wij maakten een lijstje met 5 absolute klassiekers voor je die je vroeger, nu en in de toekomst met een gerust hart kon en kunt (blijven) dragen. Hoeveel heb jij er hiervan in je kast staan?

1. Een absolute musthave wat ons betreft: de adidas Superstar. Deze staat met stip op 1. Al vele jaren een icoon en hij kan ook nog heel wat jaartjes mee. Dus mocht je nog een oud paar in de kast hebben liggen, vooral niet weg doen!

2. De PUMA Suede. Nog zo’n klassieker: de PUMA Suede. Je hebt hem inmiddels in vele kleuren, maar de basic zwart/beige of donkerblauw/beige blijft wel onze favoriet.

3. Elk seizoen zie je ze gewoon weer terug: de Nike Air Force 1. Zowel in hoge als lage variant, maar de hoge variant is wat ons betreft degene die je als tijdloos mag beschouwen. De zwarte variant lijkt iets minder in trek, de witte wint deze onderlinge strijd absoluut. Misschien omdat die wat zomerser aandoet? De zwarte variant past wellicht wat meer bij de winter en de donkere kleur kleding die je dan aantrekt. Maakt natuurlijk niks uit, we zetten de Air Force 1 op plek in de lijst.

4. De Converse All Star. Nog zo’n sneaker die je elk seizoen weer terugziet en elk seizoen ook weer gewoon zonder schaamte kan dragen. De Converse All Star is al zo oud dat hij echt een all time classic sneaker is geworden. En het leuke is, je kunt deze zomerse sneakers ook gewoon combineren met een jurkje of korte broek. Ideaal! Ohja, het is natuurlijk ook DE festival sneaker! Elk seizoen komen er weer nieuwe kleurtjes op de markt, maar de basics (zwart, grijs, wit, navy, rood, roze & crème) blijven de onbetwiste winnaars.

5. Niet echt iets voor in het voorjaar en de zomer, maar in de herfst en winter mag een goed paar Timberland boots niet ontbreken in jouw sneakercollectie. Neem dan de waterproof uitvoering, zodat je met een gerust hart door de plassen in ons koude kikkerlandje kan banjeren ;-)

Meer blogs