• Gratis verzending boven €50,-
  • Gratis retourneren
  • Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Mei maakt ons blij

Vakantiegeld, waar besteden we het aan?

Of je nu fulltime werkt of een bijbaantje hebt naast je studie voor een paar uur in de week, mei blijft de leukste maand. Iets met extra geld en vakantie. Wij jongeren gaan volgens internet onwijs slim om met ons vakantiegeld. We sparen het voor later of we boeken er een leuke vakantie van. Hier een top 5 van wat wij er nu precies van doen:
1. Vakantie
2. Sparen
3. Afbetalen schulden
4. Huishoudelijke / elektronische apparatuur
5. Kleding

Nu gok ik wel dat er wat meer leuke dingen zijn waar wij ons vakantiegeld aan besteden. Na wat onderzoek ben ik op de volgende leuke bestedingen gekomen (en bij iedere besteding natuurlijk mijn favo kicks om het op uit te voeren).

Festival

Natuurlijk, een festival kan niet missen in dit rijtje. Het maakt niet uit van welke muzieksoort je houdt, in Nederland is er altijd wel een festival te vinden die jou geeft wat je wilt.

Waar ben ik te vinden deze zomer? Sowieso bij deze:

• The Flying Dutch Festival – 3 juni
• We Are Electric – 16 juni
• VESTIVAL! – 22 juli
• Lowlands Festival – 18 augustus

En welke schoenen ga ik daar dragen? Voor mij natuurlijk niet moeilijk. The Flying Dutch Festival ga ik rocken op mijn Superstars. Op WEA mogen mijn Max 90s weer eens de kast verlaten om dansjes op te maken. VESTIVAL absoluut op mijn groene NMD’s. En dan nog Lowlands, je raadt het vast maar kan je hier wat anders dragen dan de Vans Oldskool?

Citytrip

Berlijn, Rome, London, Parijs en ga zo maar door. Vette steden om een paar dagen door te brengen deze zomer. Hoeft niet teveel te kosten en je kan toch een heerlijke tijd hebben waarbij je het gevoel hebt écht even weg te zijn geweest. Deze dagen loop je natuurlijk kilometer na kilometer om alle mooie stukjes van de stad te zien en je tijd optimaal te benutten. Citytrips maak ik regelmatig. Daarom heb ik ook een standaard koffervulling, namelijk: toiletspullen, kleding en natuurlijk een paar Nike Air Max 1! Zonder deze kicks houden mijn voeten het écht niet uit. Mijn advies: verwen je voeten met een paar goeie Maxen. Op deze dagen krijgen ze veel te verduren. Bijkomend voordeel: je ziet er gelijk goed gestyled uit!

Gadgets

Na een heel jaar intensief gewerkt of gestudeerd te hebben, mag je jezelf natuurlijk belonen met een toffe gadget. Ik krijg persoonlijk altijd in het voorjaar de intense drang om nieuwe dingen aan te schaffen. En nee, niet alleen kleding. En wat is nou een betere investering dan een vette gadget waar je zelf optimaal van kan genieten? Nu heb ik me toch een gadget gevonden. Een sneaker waarin een tv-schermpje zit zodat je lekker een serietje kan kijken of het potje voetbal dat je zo graag wil zien. Altijd handig wanneer je op de trein staat te wachten die weer vertraging heeft of je even geen zin hebt om het college te volgen. Echter moet je wel een heel aantal jaartjes je vakantiegeld opsparen wil je deze sneaker kunnen kopen. Maarja, dromen mag!

Shop shop, shop

Ja, sommige van ons hebben nou een eeuwige liefde voor fashion. En geef ze eens ongelijk. Wat maakt je gelukkiger dan een dag heerlijk rondstruinen in een mooie stad om vervolgens met volle tassen huiswaarts te gaan. Makes me happy! Dus met mijn vers gestorte vakantiegeld ren ik gewoon zo snel mogelijk naar de stad, shopping-time!

Maak het jezelf gemakkelijk om te shoppen en loop deze dag op een goed paar witte ASICS Gel-Lyte lll. Het is een goeie basic schoen die makkelijk te combineren is met de nieuwe outfits die je aan het passen bent. En ben je nu toch van plan om het geld opzij te zetten voor later. Beloon jezelf dan met een mooi paar sneakers om je intenties extra kracht bij te zetten, Trust me, het helpt;)

Meer blogs