• Gratis verzending boven €50,-
  • Gratis retourneren
  • Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Comfy èn sexy Vrouwendag door

én waarom mannen houden van vrouwen op sneakers!

Ieder jaar weer staat 8 maart in het teken van solidariteit van de vrouw, meestal gaat dit gepaard met een specifiek thema. In de twintigste eeuw zijn vrouwen op gaan komen voor hun rechten, onder andere op het gebied van arbeid en kiesrecht. Toen is ook de Internationale Vrouwendag ontstaan.

Heels of sneakers?

Vrouwen en schoenen, de link ertussen hoef ik geloof ik niet uit te leggen ;) De verandering qua schoensoort is inmiddels wel een interessant aspect. De switch van hakken naar sneakers wordt steeds groter. We kijken er niet meer van op wanneer een meid rondloopt in een ripped jeans, sneakers en cap. Vroeger ging dat wel anders, waar vrouwen altijd representatief voor de dag moesten komen in nette kleding en uiteraard hakken. Op zich vind ik dit een hele fijne, aangename verandering. Uiteindelijk draait het er toch om waar jij jezelf het prettigst in voelt?

Opmerkelijk is ook dat vrouwen in het afgelopen jaar meer sneakers dan hakken hebben aangeschaft, de jaren daarvoor liepen deze aantallen gelijk of was het juist andersom. Sneakers zijn letterlijk overal mee te combineren, en oh zeker niet onbelangrijk: wat lopen ze toch fijn! Hoewel een paar hoge heels heel sexy kunnen staan, mogen we toch wel stellen dat het tijdperk van de hak zo goed als voorbij is. Op sneakers kun je er net zo sexy uitzien, en dat vind niet alleen ik, maar ook mannen zijn het hier mee eens! Check hier 4x waarom mannen houden van vrouwen op sneakers:

1. Je bent geen meisje-meisje
Je hoeft niet altijd het poppetje uit te hangen. Vrouwen op sneakers zijn stoer! Mannen krijgen sneller het gevoel dat ze heerlijk met je kunnen chillen.

2. Je bent altijd kleiner
Wat is er nou stommer dan jouw lover die kleiner dan je is? Voor veel mannen is dit wel een dingetje. Op sneakers zal dit niet het geval zijn en zal hij zich ook echt als man voelen, indien hij langer is.

3. Samen shoppen wordt leuker
Door jouw smaak en oog voor sneakers kunnen jullie samen meer winkels bezoeken en hoeft hij niet uren lang winkels binnen te gaan die niks voor hem zijn.

4. Je zeurt nooit over zere voetjes
Aangezien je op sneakers loopt, zal je niet gaan zeiken over zere voeten, sterker nog je voelt je prima! En natuurlijk vindt hij dit super relaxed ;-)

Dus lady’s, bij deze, sneakers zijn het he-le-maal. Blijf ze lekker dragen, breid je collectie uit, en denk vooral aan jezelf! Comfy èn sexy door het leven, het kan gewoon! :)

Meer blogs