Nike Air Max 270 React

Nike Air modellen kennen we allemaal; Air Max 90, Air Max 1, Air Max 270...maar ken je de Nike Air Max 270 React al? Even geleden werden nieuwe colorways van de Nike Air Max 270 React gereleased. Één daarvan is de supergave Nike Air Max 270 React ‘Bleached Coral’. Deze supergave uitvoering heeft een strak witte upper met diverse zwarte lagen eroverheen. Over de body zijn strakke (zalm)roze details aangebracht, wat deze uitvoering een echte eyecatcher heeft gemaakt. Perfect for her!

Naast de Bleached Coral is ook de 'hiphop' variant toegevoegd aan deze collectie. Deze full-black heren sneaker is een echte een musthave voor in je collectie. Want zeg nou zelf, all-black kan toch áltijd? De kleuren belichamen het activisme, liefde en passie die nodig zijn voor verandering uit naam van hiphop.

 

 
 

 

Unstoppable style

De Air Max 270 React heeft dankzij het React foam in de zool exceptionele demping voor all-day comfort. En dat in unstoppable style 😉 De sneakers zijn lichtgewicht, zacht en zitten super comfortabel. Check ook even de gave details bij de Bleached Coral uitvoering, zoals het logo wat in goudkleurig stiksel op de tong is geborduurd, de Nike oorbel op de binnenzool of de shiny air-unit. Eigenlijk mag deze sneaker niet missen in de collectie van een sneakerlover. De Nike Air max 270 React Bleached Coral vind je in onze selected stores in Amstelveen, Den Haag, Eindhoven Demer, Hoofddorp, Amsterdam Osdorp en Venlo én in onze webshop

 

 
 

Meer blogs