Joey Suk

Joey Suk is voetballer bij Go Ahead Eagels en groot fan van sneakers. Wij willen daarom graag meer te weten komen over Joey en zijn sneaker passie.

Hi Joey, kun je een introductie geven van jezelf?

Ik ben Joey Suk, Ik ben 28 jaar oud en ik kom uit Deventer. Ik ben professioneel voetballer bij Go Ahead Eagels.

Hoeveel paar sneakers heb je? En welke merken draag je het meest?

Hoeveel paar sneakers ik heb? Ik heb echt werkelijk waar geen idee, maar als je het echt wilt weten kan ik wel alvast beginnen met tellen haha

Welke sneaker is momenteel je favoriet? En waarom?

Op dit moment is dat de Nike Zoom Fly. Daar kan ik echt heerlijk mee trainen en hardlopen.

Heb je sneakers die je het liefst draag voor of na een training/wedstrijd? Waarom die?

Voor en na training of wedstrijden draag ik momenteel het liefst de Nike Flyknit Racer omdat die heerlijk comfortabel zitten en het zijn lichte sneakers.

Ben je altijd bewust bezig met je kleding?

Eigenlijk altijd wel, zelfs als ik thuis op de bank zit doe ik iets comfortabels aan maar het moet wel goed bij elkaar passen.

Als je een sneaker mocht ontwerpen, wat voor sneaker zou dat zijn? (Merk, design, kleuren)

Op zich heb ik niet echt een voorkeur voor een bepaald merk als ik zelf een sneaker mocht ontwerpen. Wel zou ik een sneaker ontwerpen voor zowel vrouwen als voor mannen. Ik vind namelijk dat vrouwen sneakers mooiere kleuren hebben dan mannen sneakers.

Hoe kies jij je outfit uit? Begin je met de sneakers of met een ander kledingstuk?

Ik begin eerst met de kleding en dan om het af te maken kijk ik wat voor sneakers eronder kunnen. Ik heb genoeg keus dus er past altijd wel iets bij.

Wat zijn de laatste sneakers die je hebt gekocht?

De laatste sneakers die ik heb gekocht waren voor mijn dochtertje. Ik vind dit altijd het leukste om te doen. Ik heb voor haar Nike Little Air Max Plus gekocht.

Shop je meestal online of in de winkels? Waarom online of waarom in de winkel?

Allebei online en in de winkels, online is vaak wel meer te vinden dan in de winkels. Maar gelijk uit de winkel is altijd wel het lekkerst dan kom je meestal ook zomaar iets tegen waarvan je denkt deze kan ik niet laten liggen.

Hoe kom je bij je outfit, bedenk je alles zelf?

Een outfit is meestal wel echt iets persoonlijks en je creëert je eigen stijl, het is meestal een mix van dingen die je inspireren op het internet, mensen om je heen of wat je hier en daar tegen komt. en dan zoek je iets wat bij jou staat en past voor het complete plaatje voor jezelf.

Hebben jij en je dochtertje matchende sneakers/outfits?

Nee dat niet maar toch kun je duidelijk zien aan haar kleding dat het mijn dochtertje is haha.

Wat vind je van National Sneakerday?

Ik vind National Sneakerday zeker een tof initiatief. Het brengt mensen meer bij elkaar en iedereen kan sneakers dragen als ze willen. Ook levert het een hoop inspiratie op en dat is alleen maar positief.

Meer blogs