PUMA Thunder Desert

De PUMA Thunder Desert is 1 van de meest populaire sneakers op dit moment. De bulky sneaker trend zet verder door en deze nieuwe PUMA modellen passen hier perfect bij. De nieuwe sneakers hebben een ‘Creamy Vachette Tan’ en Smoke Green’ kleur die perfect passen in de pasteltrend die we dit seizoen zien. Deze softe kleur geeft deze chunky sneakers modellen een wat meer elegant silhouet. Perfect voor dames dus!

DE PUMA Thunder Desert is een combinatie van een eerbetoon aan de samenwerking met Alexander McQueen en aan de hardloopschoenen uit de jaren 90. Het gevolg? Overdadige, grove en opvallende nieuwe sneakers. De retro tooling, de opgeblazen proporties en de prachtige kleurtonen maken dat de PUMA Thunder Desert een absolute musthave is voor iedere fashionista.

 
 

Hoge zolen zijn tegenwoordig helemaal hip. Eerlijk is eerlijk, you hate it or you love it. Wij zijn in ieder geval super enthousiast als het gaat om deze trend. De vraag die we bijna allemaal stellen zodra we deze opvallende sneakers zien is: Hoe kun je ze nou het beste combineren? Doordat de sneaker een opvallende, hoge zool heeft is het de kunst om je gehele outfit daarop aan te passen. Ga voor een toffe flared pants met een simpel shirtje of draag ze onder een kort jurkje. Op deze manier zal de aandacht niet alleen naar je sneakers gaan maar ook naar de rest van je look. En zeg nou zelf: de PUMA Thunder Desert sneakers zijn toch op zich al een pareltje voor het oog? Shop ze hier.

 
 

Meer blogs