Bel ons op 033 – 253 25 02

Shopping Bag ( 0 )

Winkelmand is leeg

Mijn favoriete “dark” sneakers 

Happy Halloween!

31 oktober is het Halloween maar wist je dat deze feestdag van origine een feest was om de zielen van overledenen en heiligen te eren. Volgens oude geloven zouden de geesten (demonen) tijdens en rond Halloween het sterkst zijn. Brrrr… Wat een real life horrorfilm. Ter ere van deze duistere feestdag heb ik mijn favoriete duistere (oftewel zwarte) sneakers voor jullie op een rijtje gezet!

Air Force 1 Hi Se 

De Air Force 1 krijgt een nieuwe look met suede! Met een volledig zwarte AF1 Hi Se met een pompoenkleurige zool is deze sneaker helemaal ready voor Halloween! Get them here!

 

Nike Air max 90

 

De Air Max 90 is echt mijn “all-time favorite” sneaker, en al helemaal in het zwart. Deze all-black sneaker maakt elke (Halloween)look af. Get them here!

 

PUMA Tsugi Kori

 

De PUMA Tsugi Kori sneaker is de perfecte sneaker in de herfst of winter. Je voeten zullen altijd lekker warm blijven doordat het voelt alsof ze in dikke, warme sokken zitten. Daarnaast zijn ze ook nog eens zwart, en handig als je naar een Halloweenparty gaat als The Weeknd! Get them here!

VANS old skool

 

Deze volledig zwarte sneaker van VANS is een tijdloos. Zwart kan overal mee worden gecombineerd en staat altijd tof. Get them here.

Ga je voor 1 van deze sneakers, of ga je toch voor een andere dark sneaker? Check onze andere zwarte sneakers hier. Of kom naar één van onze winkels. Daarnaast krijg je 31 oktober bij aankoop van je sneakers een zakje Halloween snoep! (op=op) Happy Halloween!